Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda. Narcisa Suciu trăiește de mai bine de 10 ani în Finlanda, alături de fiica ei, Daria și soțul ei finlandez, Veikko Miettinen.

Pentru artistă, întâlnirea cu actualul ei soț, în perioada în care era mamă singură, a fost ceva total neprevăzut care avea să-i schimbe radical viața, atât, ei, dar mai ales, fiicei sale.

Daria s-a adaptat de minune la stilul de viață nordic, iar în prezent, tânăra în vârstă de 23 de ani are deja și un job. Cel mai greu moment pentru Narcisa Suciu a fost când Daria s-a mutat de acasă, în urmă cu 3 ani. Tânăra intrase la o facultate de arte plastice, aflată tot în Finlanda, dar la o distanță de 500 de kilometri de mama ei.

„A crescut copilul, are 20 de ani, trebuia să plece de acasă. Ea e pe artă plastică și a început școala de două săptămâni, e în Helsinki. Nu mi-a fost ușor, m-a apucat un plâns, iar bărbatu-meu m-a lăsat așa vreo 10 minute…

E cu prietenul ei, care e un băiat pe care mama îl aprobă, e un băiat foarte fain, le-am zis că sunt norocoși că s-au găsit la 20 de ani fără dramă, locuiesc împreună, părinții lui o iubesc pe Daria.

El acolo locuia, în suburbia Helsinki-ului, la 800 de metri de centru. El are 23 de ani.”, declara Narcisa Suciu în urmă cu 3 ani la un post de televiziune.

Daria are 23 de ani și s-a transformat într-o tânără superbă, care știe să-și pună în valoare feminitatea, după cum se observă și în fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare.

Fiica Narcisei Suciu adoră să fie independetă. Daria nu doar că s-a mutat din casa în care locuia cu mama ei, dar și-a asumat și responsabilitatea unui job.

Tânăra lucrează la o librărie din orașul Tampere, un oraș în sud-vestul Finlandei, acolo unde s-a și mutat.

De asemenea, Narcisa Suciu are toate motivele să fie mândră de fiica ei. La vârsta de doar 20 de ani, Daria a avut și o expoziție la un centru cultural din Finlanda, la Kulttuuriskeskus Stoa din Helsinki.

Vezi si: Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena Boncea s-a transformat într-o tânără superbă | Demamici.ro

Vezi si: Irinuca a absolvit clasa a VIII-a la școala din America. Părinții, Monica Gabor și Irinel Columbeanu, extrem de mândri | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână