Știri interne

Adriana și-a îmbrățișat pentru ultima dată băiețelul și a plecat să se lupte cu cancerul. Nu s-a mai întors, iar familia îndurerată are nevoie de ajutor pentru a o aduce acasă | Demamici.ro

Adriana și-a îmbrățișat pentru ultima dată băiețelul și a plecat să se lupte cu cancerul. Nu s-a mai întors, iar familia îndurerată are nevoie de ajutor pentru a o aduce acasă.

Poate sunt momente în care simțim că rutina ne doboară și că problemele noastre sunt mari. Prea multă muncă, stres, casă, copii energici și timp puțin. Familia Chiș ar fi vrut ca acestea să fie principalele lor griji. Și-ar fi dorit să trăiască într-o astfel de rutină până la adânci bătrâneți, dar iată că destinul a avut alte planuri pentru ei. La doar 38 de ani, Adriana a aflat că suferă de cancer. O boală cruntă și agresivă care a măcinat-o fără milă și a luat-o din brațele soțului și ale fiului ei de doar 4 anișori. Tudor avea nevoie de mamă, avea nevoie de zâmbetul, căldura, brațele și inima ei. A luptat până în ultima clipă. A luptat pentru a-și putea strânge din nou copilul la piept, însă s-a dus…

Adriana l-a îmbrățișat pe Tudor și a plecat în Turcia, să lupte cu cancerul. Nu a știut că aceea avea să fie ultima dată când simte căldura trupușorului pe care l-a adus pe lume, iar băiețelul de 4 ani nu a realizat că era ultima dată când putea simți mirosul și brațele pline de dragoste ale mamei. Pe 19 decembrie 2021, „Mama lui Tudor”, cum era numită Adriana în comunitatea care i-a fost alături în lupta cu cancerul, a plecat spre ceruri.

„Fără prea multe cuvinte și cu o mare durere în suflet, vă anunțăm că Adriana a plecat să își vegheze pruncul din Ceruri. Odihnește-te în pace suflet bun”, este mesajul prin care este anunțată trecerea în neființă a mămicii. Adriana trecuse printr-o operație în urmă cu două săptămâni, însă starea sa de sănătate se agravase. A fost dusă de urgență într-o clinică din Turcia, însă organele au început să-i cedeze. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Adriana a murit departe de casă, departe de soțul și fiul său. Ciprian Chiș, soțul Adrianei, se chinuie să-și aducă soția acasă. Costurile sunt de ordinul miilor de euro.

Mesajul plin de durere al lui Ciprian, soțul Adrianei

„Tudor nu mai are mamă, eu nu mai am soție.

Dar avem de azi un înger bun și blând care ne va veghea din ceruri. Cuvintele sunt de prisos, durerea e prea mare, iar lacrimile sunt înghețate. Acum Adriana a scăpat de suferință, de durere și de chin. Acum se va putea odihni în Împărăția Cerului.

Eu voi face totul ca nimic să nu îi lipsească lui Tudor! Pe voi vă rog să mă ajutați să o aduc acasă. Nu am putere și nici resurse financiare, iar costurile sunt enorme.

Odihnește-te în pace, iubita mea!”

Adriana, mama lui Tudor, a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și ovarian

Adriana Chiș, de meserie asistent medical, a fost diagnosticată cu cancer pulmonar și ovarian la 38 de ani.

„În decembrie 2020 s-a îmbolnăvit de cu noul virus, iar în februarie 2021 a fost diagnosticată cu carcinom scuamos gradul 4, tumoare malignă. A primit acest diagnostic după ce i s-a făcut puncție la plămâni pt a-i scoate apa de la plămâni (aproape 2 litri). Din martie a început tratamentul cu imunoterapie la Institul Oncologic din Cluj, tratament care a necesitat deplasarea tot la 6 săptămâni la Cluj pentru a face tratamentul cu Keitruda.

În urma C.T.-urilor efectuate până in luna septembrie, tumoarea de la plămâni și-a redus din diametru dar starea ei de sănătate nu a fost una bună, ci din contră s-a deteriorat cu fiecare zi care trecea. S-a decis repetarea CT-ului, iar in luna octombrie i s-a descoperit lichid în zona pelviană, care în urma controlului medicului oncolog s-a descoperit o altă tumoare pe ovarul stâng de 13/11 cm.

Astfel, a început tratamentul cu chimioterapie cu 3 medicamente dintre care una nu se găsește în România, iar in Germania doar 6 flacoane costa aprox 500 de euro, 6 flacoane care ii ajung aprox 1 luna.

Medicii din Cluj, nu ii dau mari șanse Adrianei si nu vor nici sa incerce sa o opereze insa, o speranta a venit de la o Clinica privata din Turcia unde 20 de zile de spitalizare, tratament si interventie chirugicala costa 30.000 dolari doar in prima faza. Bineinteles, costurile vor fi mult mai mari dar avem increderea ca impreuna vom reusi sa adunam macar o parte din suma necesara tratarii Adrianei. Tanara familie si-a epuizat toate resursele financiare pana in acest moment si are nevoie de ajutorul nostru!”, este povestea Adrianei și mesajul prin care apropiații au încercat să-i întindă o mână de ajutor creând pagina de Facebook care i-a fost dedicată: „Mama lui Tudor”.

Familia poate fi ajutată în conturile deschise la BCR pe numele soțului – Chiș Ciprian

Ron: RO18RNCB0639005765640007

Euro: RO19RNCB0016005765640002

USD: RO64RNCB0015005765640018

Tel: (0744) 701 122 – soțul Adrianei

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni