Știri externe

A născut primul ei copil la 48 de ani, după 18 sarcini pierdute, în ultimii 16 ani | Demamici.ro

A născut primul ei copil la 48 de ani, după 18 sarcini pierdute, în ultimii 16 ani. Pentru Louise Warneford din Wiltshire, Anglia, orice tentativă de a deveni mamă avea să se transforme într-o tragedie.

A suferit nu mai puțin de 18 pierderi de sarcină, vreme de 16 ani, timp în care nu și-a dorit decât să poată simți bucuria unei mame care își ține pruncul în brațe. Însă sfârșea mereu să simtă doar tristețea unei mame care își pierde copilul, înainte să ajungă să îl cunoască.

La toate acestea s-au adunat și costuri de peste 80.000 de lire pe tratamente de fertilitate. Acum, la 48 de ani, Louise se declară cu adevărat împlinită. A devenit mama unui băiețel, o rază de minune care i-a apărut în viață atunci când credea că va renunța.

„A fost cea mai grea perioadă din viața mea, însă a meritat să nu mă dau bătută. A meritat să-l am în viața mea pe acest copil cu adevărat miraculos”.

A născut primul ei copil la 48 de ani, după 18 sarcini pierdute, în ultimii 16 ani

Louise și soțul ei Mark s-au cunoscut în 1999. A știut din prima clipă că el este bărbatul alături de care vrea să-și întemeieze o familie.

„Eu cu Mark am început să „lucrăm” la copil încă de când aveam 32 de ani. Totuși, din cauza unei vasectomii pe care Mark și-o făcuse în timpul unei relații anterioare, lucrurile s-au complicat. Așa că am mers la un specialist în fertilitate să vedem care e cea mai rapidă soluție la care putem apela, iar ei au sugerat o înseminare cu spermă.

Am căutat un donator care să aibă calitățile fizice asemănătoare cu cele ale lui Mark. Am rămas însărcinată de mai multe ori, însă de fiecare dată ajungeam să pierd sarcina în jurul săptămânii 14.

Eram devastată atunci când inima lor înceta să mai bată. E greu de explicat în cuvinte ce simți atunci când pierzi o sarcină. Nu e ca orice altă pierdere, e diferită. De fiecare dată îmi ridicam moralul singură și îmi spuneam că de data asta vom reuși să avem familia pe care ne-o dorim, iar apoi pierdeam sarcina și nu mă mai puteam opri din plâns. Iar lucrurile acestea s-au tot repetat ani de zile.”

După 18 sarcini pierdute, simțea că nu mai poate continua. Medicul a sfătuit-o să mai încerce o singură dată.

„Nu voi uita niciodată ziua în care am auzit de la medic în sala de nașteri: „Așteptarea celor 16 ani a meritat””. Bebelușul William a venit pe lume la 37 de săptămâni prin cezariană.

„Suntem familia perfectă acum și mă simt în final completă. Avem și un nepot acum, astfel că la vârsta de doar 10 luni, William a devenit și… unchi!”, a mai spus Louise.

Vezi si: A devenit mămică la 50 de ani după un deceniu de încercări nereușite VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

o zi

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

o zi

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni