Adela Popescu, două săptămâni cu al treilea bebeluș: „Nu-mi vine să cred ce minune am putut să aduc pe lume” | Demamici.ro

Adela Popescu, două săptămâni cu al treilea bebeluș: „Nu-mi vine să cred ce minune am putut să aduc pe lume”. Adela Popescu este de trei ori mămică și chiar dacă fiecare sarcină a avut elemente comune, momentele petrecute cu fiecare bebeluș în parte s-au dovedit a fi de fiecare dată unice.

Pentru cea de-a treia naștere, Adela a avut cele mai mari emoții, mai ales că trecuse deja prin două travalii dureroase și nu se aștepta ca de data aceasta lucrurile să stea diferit.

Două săptămâni mai târziu, de la nașterea celui de-al treilea băiețel, actrița s-a pozat cu micuțul în același loc, în care, până nu demult contempla la ziua în care avea să-l țină în brațe.

„Timpul nu stă în loc… și ce bine că nu o face. Mi te-am imaginat în mii de feluri și te-am iubit uneori pe ascuns, uneori mai puțin, uneori până la lacrimi când erai în burtica mea.

Astăzi… ești aici și nu îmi vine să cred ce minune am putut să aduc pe lume… din nou. 💙

Ps: Cele două poze sunt la diferență de două săptămâni”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, jurnal de naștere naturală: „Mă tânguaim și imploram pentru încă puțină anestezie”

Mamă de trei băieți, Adela a rămas afectată încă de la prima naștere de durerile unui travaliu ce părea interminabil, după cum a mărturisit și ea în repetate rânduri. Chiar și așa, ea a ales să nască natural și la a doua, dar și la a treia sarcină.

„Ma tanguiam si imploram pentru inca putina anestezie. Sigur ca nu mai era posibil. Dar nu intelegeam de ce dureaza atat. Am simtit ca ma prabusesc cand am aflat ca bebelusul era inca sus, nu voia deloc sa coboare, in conditiile in care eu simteam ca nu mai pot.

Durerile erau inimaginabile si bebelusul nu voia sa iasa. Nu mai aveam nicio varianta, era one way. Tot ce puteam face era sa imping cu toata fiinta mea, tripland durerea ce mi-e peste putinta sa o descriu.

Anca si moasa mea, Geta Florea, au hotarat sa ma dea jos de pe masa si sa schimb pozitia, continuand sa impingand. Bebelusul incepea sa coboare. Eu ma rugam si urlam la toti Dumnezeii, sperand sa imi curme mai repede suferinta aducandu-mi copilul cu bine pe lume.

Din momentul acela, in cateva minute l-am auzit… Nu mai stiu ce am zis, ce am simtit, ce am exclamat. Imi amintesc doar ca il mangaiam si spuneam „iubirea mea, iubirea mea, multumesc, Doamne”.

Am inteles atunci de ce cobora atat de greu, avea cordonul ombilical fffoarte scurt. Si era si mare. 3620 kg. Cu toate astea, travaliul meu se poate numi unul scurt, adica de nici 4 ore. Dupa ce Anca a rezolvat tot ce era de rezolvat, imi amintesc ca am ramas un moment singura in sala de nasteri si, brusc, am inceput sa plang.

In hohote. Si nu m-am putut opri nici cand am ajuns in salon. Nu ma puteam opri…” 

Vezi si: Adela Popescu, jurnal de naștere naturală: „Mă tânguaim și imploram pentru încă puțină anestezie” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu a născut. Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea băiețel | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu, fotografii neretușate după ce-a devenit prima dată mamă. Alexandru, băiețelul ei cel mare, a împlinit 5 ani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână