Mila Kunis și Ashton Kutcher nu își spală copiii zilnic și o recunosc: „Dacă vedeți murdăria pe ei, spălați-i. Altfel, nu are rost” | Demamici.ro

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu își spală copiii zilnic și o recunosc: „Dacă vedeți murdăria pe ei, spălați-i. Altfel, nu are rost”. Actorii Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt părinții a doi copii – Wyatt, o fetiță de 7 ani și Dmitri, un băiețel în vârstă de 4 ani.

Cei doi sunt devotați în ceea ce privește creșterea și educația micuților și mai puțin stricți atunci când vine vorba de unele norme ale societății de azi.

Astfel, cele două vedete au mărturisit într-un interviu pentru publicația Insidernu obișnuiesc să își spele copiii zilnic, așa cum se presupune că „ar trebui” sau ar da bine să spui în spațiul public. Declarația lor a devenit virală și, cu siguranță, mulți părinți s-au regăsit în filosofia lor de parenting.

Mila Kunis, în vârstă de 37 de ani, are origini ucrainiene și înainte să se mute cu părinții în SUA a avut parte de o copilărie cu multe lipsuri în fostul URSS. Nu aveau apă caldă la orice oră, astfel încât, și părinții ei procedau la fel cu ea.

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu își spală copiii zilnic

„Nu aveam apă fierbinte, așa că oricum nu am făcut mult duș. La rândul meu, când am ajuns să am copii, nu i-am spălat în fiecare zi. Nu am fost niciodată părintele care să-şi spele nou-născuţii”, a povestit Mila Kunis.

Ashton Kutcher și-a susținut și el soția în această decizie și a completat în același interviu: „Acum, uite cum e: dacă vedeți murdăria pe ei, spălați-i. Altfel, nu are rost”, a declarat actorul de 43 de ani.

Spre surprinderea tuturor, actorii au recunoscut că de cele mai multe ori nici ei nu fac baie zilnic, iar actrița a menționat că nu folosește săpun de fiecare dată când face duș.

„Nu folosesc zilnic săpun pentru a-mi curăța pielea. Dar spăl doar locurile esențiale”, a mai dezvăluit actrița.

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au cunoscut încă din adolescență, în perioada în care s-au intersectat pe platourile de filmare ale unor producții. Câțiva ani mai târziu, cei doi au fost cooptați în rolurile principale pentru filmul „No Strings Attached”, moment în care s-au îndrăgostit.

În anul 2005, Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au căsătorit, iar acum se bucură de familia pe care o au împreună. Cele două staruri s-au ferit de multe ori să își expună copiii în mediul public, iar în ciuda averii pe care au strâns-o la Hollywood, Ashton și Mila sunt adepții unui stil de viață simplu și modest.

sursa foto: instagram @kunismilaonline

Vezi si: Cat de des facem baie copilului? Baia zilnica, recomandata sau nu? | Demamici.ro

Vezi si: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână