A rămas însărcinată cu gemeni după ce și-a legat trompele. Mămica mai are acasă trei fete | Demamici.ro

A rămas însărcinată cu gemeni după ce și-a legat trompele. Mămica mai are acasă trei fete. Însărcinată după legarea trompelor uterine! Și nu orice fel de sarcină, ci una… gemelară. Cazul este pe cât de bizar, pe cât se poate de real.

Laura O’Neill, în vârstă de 35 de ani, și mamă de 3 fete, a luat decizia împreună cu soțul ei Scott să se oprească la trei copii, după venirea pe lume a mezinei familiei.

În ciuda faptului că soțul își dorea să aibă și un fiu, au ajuns la o înțelegere și anume să opteze pentru legarea trompelor uterine.

A rămas însărcinată cu gemeni după ce și-a legat trompele. Mămica mai are acasă trei fete

Cinci ani mai târziu de la decizie, Laura avea să primească cea mai mare surpriză: un test de sarcină care indica faptul că va fi mămică din nou.

„Am fost șocată când am aflat că sunt însărcinată. A durat ceva timp să ne obişnuim cu faptul că aveam să mai facem un copil. După ce s-a născut fiica mea cea mai mică, am decis că nu mai vrem copii.

Soțul meu spera să aibă un băiat, dar am fi putut continua pentru totdeauna aşa că am decis să ne oprim cu cei trei pe care îi aveam. Eram fericiți. Am întrebat spitalul dacă mă pot steriliza după sarcină. Au făcut asta când s-a născut cea mică,” a declarat ea pentru The Sun.

Însă surprizele nu aveau să se oprească aici. La prima consultație medicală, aveau să afle că vor avea gemeni.

„Apoi am primit bomba, era vorba de gemeni, din nou – două fete. Va trebui să ne mărim casa! Am plecat de la medic şi ne-am cufundat în gânduri pentru că nu era ceva obişnuit, mai ales după ce optasem pentru sterilet nu în urmă cu multă vreme. Copiii sunt însă încântaţi, mai ales cele mici”, a adăugat ea.

Deși își dorea și un fiu tăticul Scott este acum încântat că va fi tată a cinci fete, iar acum singurele lui griji sunt în privința spațiului din căminul lor.

„Va fi o casă aglomerată. Ne-am oprit la trei și am spus că este suficient. Acum s-a întâmplat asta. Am acceptat şi e un lucru bun pe termen lung”.

Sterilizarea feminină este una dintre metodele contraceptive de durată alese de femeile care nu își mai doresc o sarcină.

Potrivit NHS, sterilizarea este extrem de sigură, având un efect de protecție de 99% dintre cazuri.
Totuși,legarea trompelor nu funcționează pentru toată lumea”, insistă medicul Carol Cooper.

„Procedura constă în blocarea sau tăierea trompelor uterine astfel încât ovulul și sperma să nu se poată întâlni. Dar, uneori, tuburile se pot reuni. Până la una din 200 de femei ar putea rămâne însărcinată la un moment dat, chiar dacă are trompele uterine legate. Acest lucru se întâmplă mai des la femeile mai tinere. Sunt şanse mai mari ca sterilizarea feminină să eşueze spre deosebire de sterilizarea masculină.”

Nu în ultimul rând, o astfel de decizie trebuie discutată mai întâi cu medicul. Doar un specialist vă va putea informa în mod corect despre o astfel de procedură și dacă există riscuri ulterioare.

Vezi si: Un bebeluș a venit pe lume cu o „surpriză” în mână: steriletul mamei sale | Demamici.ro

Vezi si: Un bebelus s-a nascut in sacul amniotic. Caz de 1 la 80.000 de nasteri VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: O intrare de Superman! Fotografia cu bebelusul supererou a fost facuta la cateva secunde dupa nastere si a devenit celebra | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni