Povești de mămici

A născut singură gemeni acasă în timp ce ceilalți 6 copii ai săi se jucau | Demamici.ro

A născut singură gemeni acasă în timp ce ceilalți 6 copii ai săi se jucau. O mamă a adus pe lume gemeni fără niciun fel de asistență medicală și fără medicamente care să îi ușureze chinurile facerii.

Sarah Schmid, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Alsacia, Franța a reușit să impresioneze o lume întreagă cu povestea ei.

Mamă a 8 copii, printre care și o pereche de gemeni, ultimii născuți, Sarah a devenit o eroină în ochii multor femei.

Franțuzoaica a născut singură acasă, nu unul, ci doi copii. În timp ce se afla în chinurile facerii, ceilalți copii ai săi se jucau prin casă.

A născut singură gemeni acasă în timp ce ceilalți 6 copii ai săi se jucau

Și pentru că momentele speciale sau atipice merită filmate, Sarah s-a ambiționat inclusiv să-și filmeze nașterea de acasă. Filmarea a fost ulterior postată tot de ea pe internet.

Sarah nu se află la prima experiență de acest gen. Sarah și-a născut toți copiii acasă, fără a avea parte de asistență din partea cadrelor medicale. De altfel, ea a promovat întotdeauna nașterea neasistată, însă de data aceasta a fost un mic record chiar și pentru ea. Gemenii născuți acasă au venit pe lume perfect sănătoși, iar nașterea a decurs normal pentru mămică.

Sarah Schmid a studiat pentru a deveni doctor, însă pe măsură ce și-a adus copiii pe lume, a preferat să-și dedice tot timpul îngrijirii celor mici. Nonconformistă, femeia în vârstă de 38 de ani a născut în multe locuri inedite, printre care o pădure suedeză, în grădina din spatele curții și chiar în living, în timp ce ceilalți copii ai săi se jucau.

În ciuda riscurilor enorme pe care le presupune nașterea în cazul unei sarcini multiple, Sarah a decis să nască și pentru a șaptea oară tot acasă. Din fericire gemenii: Samuel și Sarah au venit pe lume sănătoși.

Mămica extrem de curajoasă și-a filmat toate nașterile și a ales să împărtășească momentele extrem de intime pe canalul său de YouTube unde are deja peste 40.000 de abonați. Sarah și soțul său, Tim în vârstă de 43 de ani, sunt părinți pentru: Johanna, 13, Jonathan, 11, Emanuel, 9, Elisabeth, 7, Konstantin, 5, and Kiran, 3.

„Nașterea în sine a durat 5 ore, iar soțul meu a fost cel care a prins ambii gemeni. În cameră se mai aflau un fotograf și un prieten, iar ceilalți copii puteau să intre în orice moment în încăpere.

Nu mi-a fost frică deloc. M-am pregătit foarte mult să aduc pe lume gemeni. Am simțit-o ca pe o aventură într-un teritoriu necunoscut.

M-am documentat foarte mult. M-am consultat cu moașe și am fost mult mai atentă la toate detaliile în comparație cu nașterile singulare”, a declarat Sarah pentru The Sun.

A născut singură gemeni acasă în timp ce ceilalți 6 copii ai săi se jucau. De ce își filmează Sarah nașterile acasă?

„Vreau să contribui la educarea femeilor astfel încât să știe că modul în care nasc nu trebuie să fie bazat pe temeri și sentimente de inferioritate, ci pe încredere, cunoștințe și intuiție.

Simt că media promovează nașterile ca pe niște urgențe medicale în care doctorii reușesc să salveze copiii în timp ce mamele urlă de durere.

Am vrut să arăt că nașterile pot fi un eveniment pașnic, plin de bucurie, în familie. Durerea în sine nu a fost o problemă. Nașterea gemenilor a fost cea mai ușoară, cel mai probabil datorită dimensiunilor reduse ale capetelor”, a adaugat mămica eroină.

Vezi și: Mamă cu 5 copii la 29 de ani. Patru dintre ei, născuți în același timp. Primul an cu cvadrupleții, un sport extrem! | Demamici.ro

Vezi si: 5 copii din 2 sarcini. La 30 de saptamani, mamica a adus pe lume cvadrupleti | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână