Laura Cosoi a născut cea de-a două fetiță. Ce nume a ales pentru micuță | Demamici.ro

Laura Cosoi a născut cea de-a două fetiță. Ce nume a ales pentru micuță. În urmă cu doar câteva ore, Laura Cosoi anunța venirea pe lume a Verei, cea de-a doua fetiță a sa și a lui Cosmin Curticăpean.

Mămica celebră a dat vestea cea mare pe Instgram unde a postat o fotografie simbolică în care își ținea bebelușul nou-născut de mânuță. „Vera ❤️” a scris simplu Laura Cosoi în dreptul fotografiei care a adunat zeci de mii de reacții.

Laura Cosoi a născut cea de-a două fetiță. Ce nume a ales pentru micuță

„Felicitari!!! Sa fiti sanatoase! Sa va bucurati de noua viata!”, „Oh Doamne! 😍 Felicitări! Bine ai venit pe lume, pui! ❤️”, „Ritaaaa surioara ta Vera e pregatita de joaca❤️❤️❤️”, „Sa fii sănătoasă și sa aduceți , tu și Riță multe bucurii părinților . Recuperare grabnica și creștere ușoară ❤️” au fost doar câteva dintre mesajele care au început să curgă pe contul de socializare al Laurei Cosoi din primele secunde după ce a dat vestea cea mare.

Având deja experiența unei sarcini, Laura Cosoi a reușit să-și controleze și mai bine alimentația în timpul celei de-a doua sarcini.

Drept răsplată, vedeta a pus numarul minim de kilograme și a contribuit la sănătatea sa și a bebelușei din burtică. Cum a reușit să facă asta și ce a mâncat în timpul sarcinii, puteți citi pe blog-ul Laurei.

Laura Cosoi, despre ziua in care a nascut-o pe Rita

Laura Cosoi a devenit mama pe 11 iunie 2018. In zorii zilei, actrita si-a tinut pentru prima data la piept fetita pe care a adus-o pe lume pe cale naturala.

„Cand a venit Rita pe lume, toata viata noastra, a capatat sens! Mi-au pus-o pe abdomen, iar ea, usor-usor s-a ridicat pana la san – cand inca avea cordonul legat. O tineam la san si inspiram mirosul acela – cel mai frumos din lume – de bebelus nou-nascut!

Iata ce ne-a adus noua ziua de 11 iunie, dis-de-dimineata, la 5.36 de minute, o dimineata de luni, asa cum i-a placut Ritei sa vina pe lume – o fetita de nota 10, dupa cum au apreciat medicii. Noi nu avem insa o nota pe care sa o acordam fetitei noastre, din simplul motiv ca experienta pe care ne-a daruit-o este nepretuita si, datorita ei, suntem completi”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei.

Vezi si:

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

20 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni