Mămici și tătici celebri

Zora, fiica lui Alice Cavaleru și a lui Vladimir Drăghia, a împlinit 5 ani. Cu cine seamănă mai mult? | Demamici.ro

Zora, fiica lui Alice Cavaleru și a lui Vladimir Drăghia, a împlinit 5 ani. Cu cine seamănă mai mult? Micuța s-a transformat într-o adevărată domnișoară, de care părinții săi sunt extrem de mândri!  

„La mulți ani, veșnica mea dimineață! Ești o bucurie de copil! Să fiu mama ta e cel mai frumos cadou și cea mai mare binecuvântare”, a scris Alice Cavaleru pe pagina sa de Instagram, alături de un video cu Zora de când era bebeluș, dar și cu imagini din prezent.

Micuța a avut parte de o petrecere pe cinste, cu un tort colorat, părinți emoționați, invitați bucuroși și un copil fericit!

Nici Vladimir Drăghia nu s-a lăsat mai prejos, tăticul mândru nevoie mare a postat și el pe rețelele de socializare imagini cu prințesa lui.

La mulți ani, Zora! Îți mulțumim că ne colorezi zilele.”, a fost mesajul lui Vladimir.

Urmăritorii părinților celebri ai Zorei au scris o mulțime de mesaje frumoase pentru micuța prințesă, care peste doar câteva săptâmâni va deveni soră mai mare.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară, cei doi fiind în culmea fericirii, mai ales că și-au dorit mult cel de-al doilea copil.

Chiar în ziua de Paște, cei doi au anunțat, tot pe rețelele de socializare, sexul bebelușului. Alice Cavaleru a dezvăluit că Zora va avea o surioară!

„Este fetiță! Zora o să aibă o soră, eu o să fiu mama a două fetițe, iar Vladimir va trebui să se obișnuiască cu energia feminină dominantă din casă. Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie în zi de sărbătoare. Paște fericit vă dorim!”, a fost mesajul transmis de Alice Cavaleru pe pagina sa de Instagram.

Alice Cavaleru, o mămică extrem de fericită și dedicată

În urmă cu ceva timp, pentru andreearaicu.ro, Alice declara că este extem de fericită și că își iubește enorm fiica, însă povestea și cât de dificil a fost atunci când Vladimir Drăghia a fost plecat în Republica Dominicană și ea a trebuit să se descurce singură cu un bebeluș.

„A fost greu când Vladimir a fost plecat (n.r. – a participat la concursul televizat „Exatlon”, pe care l-a și câștigat). Am stat doar eu cu Zora timp de cinci luni. Noi nu avem părinții în București și a trebuit să mă descurc. A fost nevoie de o dedicare completă, dar m-am bucurat că pot să fac asta. A fost o șansă pentru mine să-mi fac treaba de mamă foarte bine. Eu n-am fugit niciodată de greu și cred ca încercările m-au transformat frumos.

E la fel ca la nașterea naturală. A fost o experiență pe care mi-am dorit foarte mult să o trăiesc și chiar dacă a fost greu, bucuria că am reușit a fost mai mare. 

Vladimir a fost întrebat o dată ce sfat ar da bărbaților care vor să devină tătici și el a răspuns: să aleagă bine mama copilului. O să mă inspir de la el și o spun că femeia trebuie să aleagă cu grijă pe tatăl copilului lor. E cel mai important. Dacă ai susținerea potrivită din partea partenerului, adaptarea la viața de mamă se face mult mai ușor. Ideea este să nu te simți singură în procesul acesta.

Pe proaspetele mămici le-aș sfătui să aibă rabdare și să accepte momentele grele pentru că totul va fi răsplătit. De asemenea, aș vrea să le rog să facă lucrurile cum vor ele, nu cum le spun cei din jur că trebuie”, spunea Alice Cavaleru.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor deveni părinți pentru a doua oară | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată Alice Cavaleru în ultimele luni de sarcină. Soția lui Vladimir Drăghia este de o frumusețe aparte | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână