Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul să-i ceară mămica în căsătorie | Demamici.ro

Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul să-i ceară mămica în căsătorie. Un bebeluș născut prematur a stârnit emoții neașteptate pentru mama lui, la doar două zile după ce a venit pe lume.

Tatăl copilului s-a gândut să apeleze la ajutorului micuțului și i-a „incredințat” o misiune aparte: să-l ajute cu cererea în căsătorie pentru mama lui.

Întregul moment s-a petrecut la King’s Mill Hospital in Nottinghamshire, acolo unde mama și copilul erau internați.

John Sellor și-a cerut partenera în căsătorie împreună cu fiul lor.

Micuțul Cobie a venit pe lume cu 10 săptămâni înainte de termen, așa că a fost nevoit să stea o perioadă la incubator.

Tatăl copilului a vorbit, astfel, cu asistentețe și le-a rugat dacă poate așeza un mic bilețel în incubator, lângă juniorul lui.

Un bebeluș născut prematur și-a ajutat tăticul să-i ceară mămica în căsătorie

„Nu sunt un romantic, însă îmi doream să fac un gest care i-ar fi ridicat moralul și lui Sian (n.r. partenera lui). Asistentele au fost minunate și chiar m-au ajutat. Tot ele mi-au sugerat să o scot afară la o plimbare pe Sian, timp în care ele ar fi așezat bilețelul cu cererea, dar și un inel de logodnă.

Când ne-am întors, a văzut mesajul și a fost un moment atât de emoționant încât am simțit că nu am putut să mulțumesc personalului de la spital suficient de mult”, a declarat el, potrivit bbc.com.

„Mami, vrei să te căsătorești cu tăticul meu?”

La rândul ei, Sian a fost copleșită de emoții. Asistentele i-au spus că bebelușul lor a fost scos de pe ventilație, așa că acum poate să îi vadă chipul mult mai bine.

„Eram atât de concentrată pe Cobie, să îl privesc, încât nu am observat bilețelul din prima, nici inelul. Apoi John s-a uitat la mine și mi-a spus să mă uit mai bine, căci bebe vrea să mă întrebe ceva. Am citit biletul și nu mi-a venit să cred”, a mai declarat ea.

John și Sia sunt împreună de 8 ani și mai au împreună o fetiță. Cei doi au tot amânat data nunții, până în punctul în care tânăra mămica aproape credea că nu se va mai întâmpla.

Micuțul lor nou născut a rămas la terapie intensivă, însă evoluția lui este una bună, iar viitorii miri speră să îl aducă acasă în curând.

Vezi si: Bebelusi gemeni, nascuti prematur la 23 de saptamani, salvati de neonatologi. Cantareau doar 500 de grame | Demamici.ro

Vezi si: O mamica si-a ingropat baietelul nascut prematur. Timp de 63 de zile s-a muls zilnic si a donat laptele | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni