Povești de mămici

Un barbat si-a injunghiat iubita gravida de 24 de ori pentru ca mama lui nu era de acord cu sarcina | Demamici.ro

Femeia spune ca lumea i-a fost data peste cap dupa ce a fost injunghiata de iubitul ei, incercand s-o ucida atat pe ea, cat si copilul nenascut.

Natalie Queiroz, in varsta de 43 de ani, din Sutton Coldfield, a fost injunghiata de partenerul ei, Babur Karamat Raja, in 2016, cu un cutit de sculptat.

Raja a incercat sa-si omoare partenera din cauza ca mama lui extrem de religioasa a descoperit ca Natalie era insarcinata. Atat Natalie, cat si bebelusul, au reusit cumva sa supravietuiasca atacului ingrozitor, iar acum a vorbit deschis despre acest lucru.

O mama dezvaluie momentul cand iubitul ei a incercat s-o omoare

Femeia a fost salvata datorita faptului ca avea implanturi mamare care le-au protejat pe amandoua, pe ea si pe fetita ei, care acum are varsta de trei ani. Doar 2 mm mai avea pana cutitul ajungea la fetita.

Natalie a fost salvata de straini. Un adolescent l-a indepartat pe Raja de ea. Femeia a fost dusa de urgenta la spital, unde a fost operata de urgenta. Cand s-a trezit, fiica ei era alaturi de ea.

Proaspata mamica si-a amintit ca Raja a incercat s-o omoare. ” Lumea mea s-a prabusit. Eram efectiv daramata, dar a trebuit sa-mi revin pentru fetele mele.

Doua saptamani mai tarziu, am fost eliberata din spital. Doctorii au spus ca nu-si explica cum de inca sunt in viata,” a spus aceasta pentru Mirror.

Natalie a dezvaluit ca il stia pe Raja de 25 de ani, iar el a intrat in contact cu ea pe Facebook. Fiind prieteni vechi din timpul scolii, au avut o relatie romantica tumultoasa.

Raja s-a mutat la ea cateva luni mai tarziu si se purta minunat cu cele doua fete ale lui Natalie dintr-o relatie anterioara. Natalie spunea ca relatia ei era de basm, iar Raja i-a marturisit ca vrea sa fie tata.

Aceasta a spus ca Raja a fost extrem de fericit cand Natalie a ramas insarcinata, insa s-a temut ca familia lui nu-l va accepta, el provenind dintr-o familie musulmana.

Mama lui Raja voia ca el sa aiba o casatorie aranjata. Afland ca mama nu e de acord cu relatia pe care o are si implicit cu sarcina, Raja a pus la cale moartea femeii si a fetitei nenascute. Cand era insarcinata in opt luni, Raja a aranjat o intalnire si a atacat-o pe femeie, in public.

A injunghiat-o in piept in mod repetat, inainte ca doi oameni sa-l opreasca. Raja s-a eliberat cumva si a urmarit-o, apucand-o de talie si injunghiind-o in stomac.

Un adolescent a reusit s-o salveze, iar o masina de politie din zona a intervenit cand au auzit-o tipand. Din fericire, atat mama, cat si fetita au scapat cu bine.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână