O fetita de 18 luni a murit dupa ce a alunecat din bratele bunicului, in timp ce se aflau pe un vas de croaziera | Demamici.ro

Chloe Wiegand, in varsta de 18 luni, a murit dupa ce a cazut de la 45 de metri inaltime, in timp ce se afla pe vasul de croaziera, in San Juan. Tragedia s-a produs duminica, 08.07.2019.

Potrivit primelor informatii, micuta ar fi alunecat din bratele bunicului sau matern si a cazut pe fereastra vasului. Ambarcatiunea se afla in port, iar micuta a aterizat direct pe beton. In ciuda eforturilor medicilor de a o salva, fetita a murit la spital.

Copila se afla in vacanta cu familia pe vasul de croaziera „Freedom of the Seas”. In momentul in care s-a produs tragedia, Chloe Wiegand era tinuta in brate de bunicul din partea mamei, Salvatore Anello, impreuna cu care se afla langa un geam de pe puntea a 11-a vasului de croaziera.

In acea zona a ambarcatiunii se afla o piscina, spa, un centru de fitness, baruri si cafenele. Pasagerii, inspaimantati, au declarat ca au auzit un „tipat de durere” al mamei fetitei, Kimberley Schultz Wiegand.

Bunicul si-a scapat nepoata de 18 luni pe geamul unui vas de croaziera

„Am auzit tipetele familiei pentru ca eram foarte aproape”, a declarat un pasager, potrivit Telemundo PR. „Mi-a atras atentia plansul mamei. O asemenea tonalitate, un asemenea tipat de durere nu poate fi comparat cu nimic altceva”.

Fetita a aterizat direct pe beton, in portul din San Juan si a murit la scurt timp dupa ce a fost transportata la spital. Chloe se afla cu familia extinsa in vacanta. Alaturi de micuta erau parintii, fratele mai mic si bunicii materni si paterni.

Departamentul de Poltie „South Bend” din Indiana a declarat: „Departamentul de Politie South Bend ofera cele mai sincere condoleante ofiterului de politie Alan Wiegand si familiei lui ca urmare a tragediei de a-si piede copilul, in Puerto Rico. Departamentul roaga membrii comunitatii sa se roage pentru familia Wiegand si sa le respecte intimitatea si durerea.”

Familia lui Chloe va ramane pe teritoriu american pana la finalizarea investigatiei. Elmer Román, reprezentant al Departamentului de Siguranta Publica, a declarat ca bunicul juca un joc cu copilul in momentul in care acesta i-a alunecat din brate.

Cei de la criminalistica investigheaza cazul: „Nu a fost posibil sa vorbim cu familia”. Familia primeste ajutor medical si suport. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost solicitate de autoritati pentru clarificarea circumstantelor in care a avut loc tragedia.

Capitanul vasului si-a exprimat condoleantele fata de familie si a anuntat pasagerii ca plecarea navei va fi intarziata. Micuta ar fi implinit 2 ani in decembrie.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână