Mai bine de jumatate dintre barbati au spus ca mai degraba ar petrece timp cu cel mai bun prieten decat cu sotia sau iubita | Demamici.ro

Un nou sondaj de opinie a aratat cati barbati vor sa stea cu cei mai buni prieteni in locul iubitelor sau sotiilor.

Din 1500 de barbati, mai bine de jumatate, 54%, au spus ca prefera ca timpul liber sa-l petreaca cu prietenii si nu cu persoana iubita.

Mai bine de jumatate dintre barbati au spus ca mai degraba ar petrece timp cu cel mai bun prieten

Un barbat are in medie cinci prieteni pe care ii vede, de obicei, de trei ori pe saptamana. Dar pentru multi nu este suficient, 27% dintre cei intervievati spunand ca ar dori sa-si vada prietenii mai des.

38% dintre barbati au spus ca cel mai bun prieten este persoana cea mai amuzanta pe care o stie, comparativ cu 20% care au spus acelasi lucru spre sotii. Si un numar surprinzator de 69% dintre barbati au spus ca barbatii sunt mai loiali decat femeile.

Mai mult decat atat, 62% dintre cei intervievati au spus ca prefera mai degraba sa mearga in vacante cu partenera decat cu prietenii, iar 84% au spus ca partenerele de viata ii cunosc mai bine ca nimeni altcineva.

Prietenia medie de sex masculin dureaza 19 ani, dar nu este intotdeauna o calatorie simpla, 30% recunoscand ca au avut o altcercatie cu un amic, dar totusi au rezolvat neintelegerile dupa.

Studiul a fost lansat pentru a marca lansarea pe DVD a filmului lui Steve Coogan, „Stan & Ollie”, despre prietenia dintre Laurel si Hardy.

In urma cu doi ani, un studiu stiintific a constatat ca tinerii se bucura de o satisfactie emotionala mai mare din „prietenii stranse cu alti barbati” decat din relatiile romantice cu femei.

Cercetatorii au descoperit ca tinerii au simtit ca pot fi onesti cu prietenii si ca impartasesc mai usor emotiile, in timp ce de fata cu partenerul trebuie sa poarte o masca.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână