Un baietel de 5 ani a fugit de la bunici si a facut autostopul: „Vreau sa ajung la mama, la spital!” | Demamici.ro

Un baietel de 5 ani a fugit de la bunici si a facut autostopul: „Vreau sa ajung la mama, la spital!” Un copil de doar 5 ani a impresionat toata Italia dupa ce povestea sa a fost relatata intr-o publicatie locala. Micutul din comuna Pordenone, regiunea Friuli-Venetia Giulia, a fost lasat in grija bunicilor.

Mama lucra la spitalul din Trieste si nu o mai vazuse de mai bine de o luna. Femeia nu a vrut sa-si puna copilul si parintii la risc asa ca a decis sa stea departe de ei in toata perioada pandemiei de coronavirus, cu atat mai mult cu cat ea se numara printre medicii din prima linie fiind foarte expusa imbolnavirii cu COVID-19.

Potrivit ilgazzettino.it, baietelul de 5 ani a fost certat de bunici dupa ce a facut o boacana. Suparat, dar si mistuit de dor, micutul a iesit in strada si a inceput sa faca autostopul in speranta ca o masina va opri si il va duce la spitalul in care lucra mama sa.

Un baietel de 5 ani a fugit de la bunici si a facut autostopul: „Vreau sa ajung la mama, la spital!”

Un echipaj de la Garda de Finante l-a observat pe baiat pe marginea drumului si asa s-a aflat povestea lui. Intrebat unde vrea sa mearga, copilul a raspuns: „Vreau sa ajung la mama care lucreaza la spital!”

Bunicii erau deja alertati cand autoritatile l-au adus pe copil acasa. Povestea micutului macinat de dorul de mama a devenit cunoscuta in toata lumea. Intamplarea a fost relatata si pe contul oficial de Twitter al Garzii de Finante din Italia.

Vezi si: Povestea Alinei, medic in prima linie. Si-a lasat fetita de 3 ani pentru a-si ajuta colegii din Suceava | Demamici.ro

Vezi si: O bunicuta din Suceava si-a cusut singura masca inainte sa mearga la spital | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni