Asa tata, asa fii! Baietii lui Andi Moisescu invata meserie de la tatal lor: „Si-au facut recenzii la carti sub forma unui video” | Demamici.ro

Asa tata, asa fii! Baietii lui Andi Moisescu invata meserie de la tatal lor. In zilele lungi de izolare acasa, Andi Moisescu face o echipa de exceptie alaturi de baietii sai, David si Luca. Copiii prezentatorului TV in varsta de 13, respectiv 11 ani, sunt extrem de pasionati de tot ceea ce inseamna noile tehnologii, vlogging, dar si editare video.

Juratul de la „Romanii au talent” nu a renuntat la munca in aceasta perioada, ba chiar dimpotriva. Andi Moisescu si-a trimis acasa toti colegii de la Apropo TV, ajungand sa realizeze singur emisiunea, cap-coada, pe care o prezinta de ani buni.

Ambitia si pasiunea pentru editare video se pare ca a fost transmisa cu succes mai departe si celor doi copii ai sai.

David si Luca sunt pasionati de tot ceea ce inseamna tehnologie, gadget-uri si editare video. Cei doi baieti ai lui Andi Moisescu s-au apucat chiar si de vlogging!

Asa tata, asa fii! Baietii lui Andi Moisescu invata meserie de la tatal lor

„Copiii şi tehnologia sunt ca fraţii, îţi dai seama. E o caracteristică a generaţiei lor. Nu cred că mai există vreun secret aici. Sunt la curent cu tot ce mişcă amândoi.

Avem chiar discuţii aprinse în ceea ce priveşte plăcile video, de exemplu. Ca de la video editor la gamer, ca să zic aşa. Conţinutul de pe youtube la care se uită David şi Luca este foarte bun. Descopăr lucruri absolut senzaţionale cu ajutorul lor.

Sincer, ei mi-au şi deschis ochii. Datorită lor am ajuns să urmăresc nişte canadieni şi americani absolut excepţionali.

Nu ştiu dacă ideea de influencer le este acum foarte aproape, dar vlogging-ul îi atrage, negreşit. Din moment ce au preferat ca ultimele recenzii la cărţile pe care le-au citit să fie sub forma unui video.

Aşa au găsit ei de cuviinţă să-şi facă temele la şcoală şi, deloc surprinzător, profesoarele au fost de-a dreptul impresionate. Acum, alţi colegi de-ai lor încearcă să le urmeze exemplul’, a declarat pentru Click! Andi Moisescu.

Andi Moisescu este unul dintre cele mai vechi nume din televiziunea romaneasca. Nascut in familia unui fost regizor de film, Andi si-a inceput cariera in divertisment mai intai la radio, in anii ’90, iar ulterior, in televiziune.

Din anul 2005 si pana in prezent, realizeaza emisiunea Apropo TV la ProTV, iar din anul 2011 face parte din juriul show-ului Romanii au Talent.

Este casatorit cu Olivia Steer si au impreuna doi baieti.

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Laura Cosoi si-a dus fetita la balet. Rita are un an si 8 luni | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână