Știri externe

Un băiețel de 4 ani a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul | Demamici.ro

Baiețel 4 ani a murit accident ATV. Copilul conducea un ATV Yamaha pe strada 83 din Buckman Township, marți după-amiază, când „a pierdut controlul pe drumul cu pietriș” și s-a rostogolit, potrivit unui comunicat de presă al Oficiului Sheriff-ului din comitatul Morrison, conform PEOPLE.

Un alt băiat, de 6 ani, mergea cu ATV-ul împreună cu victima în momentul producerii accidentului, conform comunicatului. Se pare că a reușit să sară de pe vehicul înainte ca acesta să se rostogolească.

Băiețelul de 4 ani a fost găsit fără suflare sub ATV. S-au încercat măsuri de salvare, dar micuțul a fost în cele din urmă declarat decedat la fața locului.

Baiețel 4 ani a murit accident ATV.  Un reprezentant de la Shelley Funeral Chapels l-a identificat pe băiat drept Steve „Owen” Meyer, potrivit CBS News.

„Este o situație tragică pentru familie și pentru tot personalul de urgență”, a declarat șeriful Shawn Larsen în comunicatul de presă de miercuri. „Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către toți cei implicați”.

Meyer a murit „cu doar două zile înainte de a împlini 5 ani”, potrivit necrologului său, publicat de Shelley Funeral Chapels.

Băiatul de 6 ani care a supraviețuit accidentului a fost tratat pentru „tăieri și vânătăi minore”, a spus MSCO.

O anchetă asupra accidentului este în desfășurare, conform biroului șerifului.

Adjunctul șerifului, Jason Worlie, a spus că oficialii investighează circumstanțele în care a avut loc accidentul, dacă băieții purtau căști și dacă erau supravegheați, conform Star-Tribune.

În Minnesota, este legal ca un copil cu vârsta de până la 9 ani să opereze un ATV de clasa 1 pe proprietate privată, conform site-ului Departamentului de Resurse Naturale din Minnesota. Cu toate acestea, operatorul trebuie să aibă cel puțin 12 ani pentru a circula pe teren public.

ATV-urile din clasa 1 sunt definite de Minnesota DNR ca având „o lățime totală de 50 de inci (127 de cm) sau mai puțin de la exteriorul jantei anvelopei la exteriorul jantei anvelopei”.

Între timp, copiilor sub 15 ani le este complet interzis să conducă orice vehicul din clasa 2, care „au o lățime totală mai mare de 50 de inchi, (127 de cm) dar nu mai mult de 65 (165 de cm) de inchi de la exteriorul jantei anvelopei la exteriorul jantei anvelopei”.

Peste 6.000 de dolari au fost strânși printr-o campanie GoFundMe pentru cheltuielile de înmormântare ale familiei.

Sursa foto: People.com

Vezi și: Un bebeluș de 6 luni din Mureș a murit într-un accident. Mașina s-a răsturnat, copilul nu era securizat în scaun auto | Demamici.ro

Vezi si: Nu folositi scaunele auto in casa. Bebelusul poate fi pus in pericol | Demamici.ro

Vezi si: „Bebelusul meu a murit asfixiat in scaunul auto. Va rog, nu faceti si voi greseala mea!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile