Un baietel de 2 luni, abandonat de mama in cimitir! Cum a fost descoperit micutul printre morminte | Demamici.ro

Un baietel de 2 luni a fost gasit de localnicii din Quezon, Filipine, intr-un cimitir, intre doua morminte din beton. Plansetele micutului au ridicat semne de intrebare, iar un localnic aflat prin apropiere a cercetat zona cu atentie si a descoperit copilul pe care mama il abandonase.

Micutul a fost transportat de urgenta la spital pentru a-i fi verificata starea de sanatate. Autoritatile locale au demarat cercetari in acest caz si l-au identificat pe baietel. Numele lui este Louis, iar bunica materna, Gloria Perez, a recunoscut ca baietelul este al fiicei ei, Lara Sentillas. Femeia a fost arestata.

„Un vecin a gasit baietelul dupa ce l-a auzit plangand. Cand a vazut unde era a fugit sa caute ajutor. S-au intors mai multe persoane si au reusit sa-l scoata dintre morminte.

Se pare ca baietelul a stat acolo peste noapte. Se putea intampla ceva mult mai rau. Sunt foarte multi caini prin zona si foarte multe rozatoare. Daca i s-ar fi facut rau sau s-ar fi lovit, nimeni nu i-ar fi putut sari in ajutor. Doar prin mila lui Dumnezeu este sanatos acum”, a declarat Angel Castillo, un localnic.

„Colaboram cu Serviciile Sociale in cazul acestei femei. Mama va fi acuzata de incalcarea Act No. 7610 privind abuzul asupra copilului. Copilul se afla in grija autoritatilor.

Potrivit primelor informatii ale anchetei, bebelusul a fost descoperit in jurul orei 09:00 am de catre un localnic care a auzit bebelusul plangand.

Copilul a fost gasit intre doua morminte. Localnicul a dus copilul la sectia de politie de unde a ajuns la spital pentru a-i fi verificata starea de sanatate”, a declarat Guillermo Eleazar, unul dintre politistii care s-au ocupat de caz, scrie metro.co.uk.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

24 de minute

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni