O mama si-a abandonat in spital fetita nascuta prematur. Avea doar 850 g si nimeni nu a vizitat-o niciodata. O asistenta i-a schimbat viata | Demamici.ro

De regula, personalul medical din spitalele de pediatrie se ocupa de ingrijirea micutilor. O fac cu multa dedicare, cu responsabilitate, insa se limiteaza la a-si face cat mai bine job-ul.

O asistenta din Massachusetts a depasit aceasta bariera a vietii profesionale si a adoptat un bebelus abandonat in spital. Liz Smith era multumita de cariera sa, insa in viata personala lucrurile nu erau tocmai roz.

Femeia a incercat sa-si intemeieze o familie in jurul varstei de 40 de ani, insa a aflat ca nu poate avea copii. Asistenta nu va uita niciodata ziua in care a aflat ca nu va deveni mama niciodata si asta pentru ca pe langa vestea teribila, Liz a intalnit-o pentru prima data pe Gisele.

Bebelusa a venit pe lume prematur din cauza problemelor pe care mama le avea cu drogurile. Din pacate, copilasul a venit pe lume cu o serie de probleme cauzate de expunerea pe timpul sarcinii la substantele interzise.

Doar 850 de grame a cantarit la nastere micuta Gisele. Fetita a petrecut luni bune in spital, timp in care nimeni nu a venit s-o viziteze. Afland povestea de viata a micutei, Liz Smith a decis ca nu va mai trece nicio zi in care sa nu mearga s-o vada pe Gisele.

„Am mers s-o vad zilnic. Intalnirea cu ea era ca un fel de recompensa dupa o zi lunga si obositoare la munca”. A venit si momentul in care Gisele urma sa fie externata.

Liz i-a oferit o locuinta temporara si ingrijirea de care micuta avea nevoie. In momentul in care autoritatile au stabilit sa-i decada din drepturi pe parintii naturali, Liz a stiut ca trebuie sa faca urmatorul pas si s-o adopte pe fetita pe care a inceput s-o iubeasca din prima zi in care a vazut-o.

Pe 8 octombrie 2018, Liz a adoptat-o oficial pe Gisele care acum are 2 anisori. Starea de sanatate a micutei s-a imbunatatit foarte mult, iar acum are o mama care o iubeste si care o ingrijeste cu tot devotamentul din lume.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână