Mămici și tătici celebri

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fetița lor: „Aștept vacanța asta de o viată” | Demamici.ro

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de fetița lor: „Aștept vacanța asta de o viată”. Smiley și Gina Pistol și Smiley se răsfață, în aceste zile, într-o binemeritată vacanță, într-un loc exotic, pe care cele două vedete nu l-au dezvăluit încă urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Însă, cei doi îndrăgostiți se bucură din plin de razele calde ale soarelui (mai ales că în România, în aceste zile este frig cumplit), fiiica lor, Josephine, fiind alături de ei. Fericiții părinți nu au ezitat să publice și câteva poze pe rețelele de socializare, Smiley fiind chiar emoționat de momentele petrecute cu familia sa.

„Parcă aștept vacanța asta de o viață… și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță! #primavacantacujosephine #josephine #sunset”, a scris artistul pe Instagram, alături de o fotografie pe malul mării (sau al oceanului), cu fiica sa în brațe.

La fel ca Smiley, Gina Pistol este în culmea fericirii, pe pagina sa de Instagram fiind postate numai fotografii absolut superbe, cu peisaje fabuloase, dar și un video și o fotografie amuzante, în care prezentatoarea pare călare pe o… mătură.

„Trebuia să ajung repede! Mamele știu de ce 😉”, a scris Gina Pistol în dreptul fotografiei.

Urmăritorii vedetei s-au întrecut în mesaje amuzante:

„Zboară puiule, zboară😂! Ps: I feel u, girl😍🤍🤗”

„Ești tare cool, ❤️uite ,la mătură nu m-am gândit 😂😂😂😂”

„❤️ Să tot arăți așa ca proaspătă mămică. P.S: vreau o măturaaaaaaă!”, acestea fiind unele dintre comentariile lăsate de următorii Ginei Pistol.

Ce spune Gina Pistol despre „meseria” de mamă

„Meseria” de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău. Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților, de aceea este momentul să lucrăm împreună pentru a le oferi o dezvoltare armonioasă și o lume mai bună.

Privind lumea prin ochii lor, le putem înțelege mai bine nevoile, ideile, dorințele. Iar asta începe cu cele mai mici detalii.”, a povestit Gina.

Vezi si: Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol a pozat doar în body la 2 luni după naștere. Iubita lui Smiley și-a etalat mândră noile forme postpartum | Demamici.ro

Sursa foto: Instagram

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână