Mămici și tătici celebri

Dan Bittman, imagine de colecție cu cei trei băieți ai săi. Mezinul și-a întrecut deja tatăl în înălțime | Demamici.ro

Dan Bittman, imagine de colecție cu cei trei băieți ai săi. Mezinul și-a întrecut deja tatăl în înălțime. Artistul, în vârstă de 59 de ani, se poate lăuda nu doar cu moștenirea artistică pe care o lasă în urma sa, dar și cu cei trei băieți, care vor deveni în curând bărbați în toată firea.

Dan Bittman și-a surprins fanii recent, când a publicat o fotografie în care apare așa cum rar este văzut: nu în postura de artist, ci în postura de tată, alături de cei trei fii ai săi: Alexandru(22) Patrick Bittman(18) și Mark Nicolas(14).

Dan Bittman are o relație extraordinară cu băieții, în ciuda faptului că s-a despărțit de mama copiilor, după 25 de ani de relație.

Dan Bittman, mândru de cei trei băieți. Doi dintre ei îi calcă pe urme

Dan Bittman are toate motivele să fie un tată împlinit. Are trei băieți chipeși, sănătoși și au o relație minunată. Doi dintre ei par să îi calce pe urme și să aibă înclinație artistică. În timp ce Patrick își dorește să devină om de afaceri, Alex, mezinul familiei, și fratele său, Mark, sunt pasionați de muzică.

Internauții au remarcat și transformarea juniorilor Bittman din ultimii ani. Alex, cel mai mic dintre băieți, a ajuns acum mai înalt chiar și decât tatăl său. Puștiul a moștenit nu doar pasiunea pentru muzică a tatălui său, dar și calitățile fizice.

Cel mic cântă la chitară și e foarte hotărât să facă muzică. Învață și foarte bine, așa că nu am cum să mă iau de el pentru că îmi dă peste nas cu notele bune. Cel mijlociu a făcut sport de performanță vreo 9 ani, a făcut fotbal și l-a lăsat, a zis că vrea să se apuce de business. Așa că i-am zis că pentru asta trebuie să se apuce de învățat. Și a început să învețe, să ia note bune.”, povestea Dan Bittman într-un interviu, în vara anului trecut.

Dan Bittman și Liliana Ștefan, femeia alături de care are trei copii, s-au despărțit în urmă cu patru ani. Deși nu au fost niciodată căsătoriți, aceștia s-au bucurat de familia lor frumoasă preț de 25 de ani și abia de un an nu mai locuiesc sub același acoperiș.

De dragul copiilor, Dan Bittman și fosta parteneră au rămas în relații de prietenie. Artistul a decis să se mute singur într-un apartament suficient de spațios, astfel încât copiii lui să poate veni oricând să-l viziteze.

Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, mărturisea Dan Bittman.

Vezi si: Horia Brenciu, declarații emoționante despre băiețelul pe care l-a adoptat. Mama lui biologică era minoră și voia să avorteze | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni