Jenny Mollen si-a scapat fiul in cap. Micutul a ajuns la Urgente cu fractura de craniu | Demamici.ro

Jenny Mollen, actrita si scriitoare celebra in Statele Unite ale Americii, sotia faimosului actor Jason Biggs, a facut o marturisire neasteptata pe contul sau de socializare. Mollen a dezvaluit ca si-a scapat fiul de 5 ani in cap.

Din cauza loviturii puternice, parintii au fost nevoiti sa-l duca pe Sid la Urgente unde a primit ingrijiri medicale de specialitate. Copilul si-a fracturat craniul.

„Sambata seara, mi-am scapat fiul in cap. Craniul i s-a fracturat si am mers de urgenta la spital. Multumesc din suflet spitalului pentru raspunsul prompt si ajutor.

Multumesc asistentelor, neurologilor, pediatrilor, rezidentilor, personalului de la cantina, femeilor de la curatenie. Nu vreau sa sune ca un speech de Oscar, dar multumesc lui Dumnezeu.

A fost o saptamana traumatizanta, dar Sid este acum acasa si luam lucrurile incet. Se recupereaza bine. Mananca foarte multa inghetata si planuieste sa incerce un topping nou. Inima mea este alaturi de parintii care au trecut sau trec printr-o astfel de situatie. Nu sunteti singuri… „, a fost mesajul pe care Jenny l-a postat pe contul sau de Instagram.

Recunoscand ca a facut o greseala ca parinte si a trecut printr-o situatie extrem de dificila, vedeta a vrut sa demonstreze ca niciun parinte nu e perfect. Accidente de acest fel se pot intampla oricui.

Parintii nu-si pot proteja intotdeauna copiii, nu atat de mult pe cat si-ar dori. Micutii nu pot fi inchisi intr-o bula imensa care sa ii tina departe de riscuri si pericole. Daca copilul s-a accidentat nu inseamna ca esti un parinte nepriceput sau ca vina iti apartine exclusiv.

Copiii se accidenteaza pentru ca si parintii sunt doar oameni. Ei nu pot sa prevada loviturile, sa citeasca viitorul si sa vina mereu in preintampinarea accidentarilor oricat de mult si-ar dori asta.

„Jenny, e infricosator prin ce ai trecut. Nici nu vreau sa-mi imaginez. Multumim ca ai ales sa impartasesti asta cu noi. Accidentele de genul acestea sunt, probabil, mult mai comune decat vrem sa admitem. Insanatosire grabnica pentru Sid si sanatate familiei”, a fost doar unul dintre mesajele primite de Jenny Mollen.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni