Si-a pierdut fiul de 2 ani, intr-un mod tragic, dar a putut sa-i asculte inca o data bataile inimii | Demamici.ro

Brooke Eaton a fost coplesita de emotii in momentul in care a auzit din nou bataia inimii fiului sau, in pieptul micutei Lola Bond, de doar 16 luni. „Mi-am simtit fiul. Bataia inimii lui e atat de pura”, a spus Eaton, potrivit CNN.

Cazmirr „Cash” Landers avea doar doi anisori in momentul in care a murit. Baietelul nu-si dorea decat sa mearga pe bicicleta si sa-si faca prieteni. Nu a mai apucat. Cash s-a inecat, anul trecut, iar mama sa a decis sa-i doneze organele.

Altruismul si taria lui Eaton i-au salvat viata Lolei care avea nevoie de o inima. Operatia a avut loc cand micuta avea doar 5 luni de viata. La aproape un an distanta de la interventia chirurgicala, mama baietelului a ascultat pentru prima data inima fiul sau batand in pieptul fetitei de 16 luni.

„Am simtit ca sunt coplesita de sentimente inca din momentul in care am intrat in camera. Am vazut-o (n.r. – pe fetita) si am clacat. Am inceput sa plang”, a declarat Eaton.

Mama singura a unei fetite de 4 ani, Cierra, Eaton a calatorit din Pekin, Illinois in Minneapolis, la spitalul pentru copii „University of Minnesota Masonic”, unitatea medicala in care fetita se trata.

„Lola a avut o legatura imediata cu ea”, a povestit bunica Lolei, Margaret Bond Vorel, conform sursei citate. „In momentul in care Brooke a tinut-o in brate, Lola s-a cuibarit pur si simplu la pieptul ei”.

Drumul Lolei spre recuperare

Lola s-a nascut cu o afectiune rara numita Cardiomiopatie. Cand avea doar 16 zile, familia micutei a fost anuntata de cadrele medicale ca inima bebelusei ceda si ca are nevoie urgenta de un transplant. „Nu mi-a venit sa cred. La inceput am crezut ca e o gluma proasta”, a declarat Vorel.

Multumita inimii lui Cash, Lola se simte extraordinar. Va continua sa ia medicamente care sa-i ajute corpul sa accepte organul, insa doctorii sunt optimisti in ceea ce o priveste si spun ca micuta se va putea bucura de o copilarie normala.

De regula familiile donatorilor cu cele ale pacientilor nu se intalnesc, insa Vorel i-a scris o scrisoare de multumire lui Eaton spunand ca si-ar dori sa o cunoasca intr-o zi. Eaton a fost de acord. „Datorita deciziei ei, o avem pe Lola”, a marturisit Vorel.

Momentul VIDEO AICI!

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni