Alina Puscas a nascut a treia oara. Primele imagini cu fetita | Demamici.ro

Alina Puscas si-a adus pe lume pe 3 august cel de-al treilea copil, o fetita perfect sanatoasa pe care a numit-o Iris. Vedeta a impartasit cu prietenii de pe contul de Instagram cateva fotografii cu micuta, dar si din sala de nasteri, unde l-a avut alaturi pe sotul sau, medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

„IRIS STOENESCU, bine ai venit pe lume! Ne vom stradui sa te ingrijim cum stim mai bine”, a fost mesajul prin care Alina Puscas a anuntat venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Primele declaratii ale Alinei Puscas dupa cea de-a treia cezariana

Alina Puscas a adus-o pe lume pe Iris prin cezariana. Cu toate ca a fost a treia interventie chirurgicala de acest fel, prezentatoarea TV a marturisit ca nu a avut niciun fel de dureri dupa operatie si nici macar nu a cerut calmante.

Mai mult decat atat, refacerea Alinei a fost una extrem de rapid, vedeta reusind sa se ridice din pat si sa se deplaseze singura la cateva ore dupa cezariana.

„Sâmbătă dimineața, la ora 6, m-am prezentat la clinică, la ora 8 eram deja pe masa de operație iar la 8:30 eram în salonul de terapie intensivă, procedură standard după orice naștere, pentru o monitorizare cât mai precisă.

În jur de ora 16:00 am fost mutată în rezervă și tot atunci am început să merg singură prin rezervă și pe culoare. Operația a fost excelentă, deși îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană. Nu am avut deloc durere post operație, nu am cerut calmante pentru că nu am avut de ce, lucru care m-a uimit, recunosc”, a declarat Alina Puscas.

De ce a ales numele Iris pentru fetita sa

„Numele l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorința de a găsi un nume mai puțin comun sau în trend, să fie scurt, ușor de pronunțat în orice limbă.

M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai și ochii lui albaștri, să aibă parte și de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Așa am ajuns, după ceva timp la Iris care mai are în plus și legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai”, a mai adaugat vedeta TV.

Alina Puscas a nascut pentru prima oara in august 2015, un baietel pe nume Alexandru, iar in octombrie 2017 a devenit mama a doua oara, aducand-o pe lume pe Melissa Antonia.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână