Mămici și tătici celebri

Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Între cel mai mic și cel mai mare copil al său sunt 51 de ani diferență | Demamici.ro

Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară la vârsta de 79 de ani. Legendarul actor de la Hollywood a întâmpinat de curând venirea pe lume a celui de-al șaptelea moștenitor al său. Vestea cea mare a fost dată chiar de actor, într-un mod neașteptat, însă declarațiile lui au făcut imediat înconjurul presei.

Într-un interviu difuzat în direct, pentru ET Canada, jurnalista a adus în discuție la un moment dat și viața personală a lui De Niro, spunându-i: „Ştiu că aveți şase copii”, moment în care actorul a întrerupt-o și a corectat-o imediat: „Şapte, de fapt. Tocmai s-a mai născut un copil al meu”.

Robert De Niro are, la vârsta de 79 de ani, șapte copii, dar și patru nepoți. Diferența de vârstă dintre primul său născut și ultimul este de 51 de ani.

Drena (51 de ani) și Raphael (46 de ani) sunt copiii cei mari ai actorului din prima lui căsătorie.

Din relația cu fosta parteneră și model Toukie Smith, Robert De Niro i-a avut pe gemenii Julian Henry și Aaron Kendrick, care în prezent au 27 de ani. Băieții au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

în anul 1997, Robert de Niro s-a căsătorit cu cea de-a doua soție a lui, Grace Hightower, femeia care i-a adus pe lume cel de-al cincilea copil, Elliot. Tânărul în vârstă de 24 de ani s-a născut cu autism și este ferit de lumina reflectoarelor, potrivit declarațiilor făcute de tatăl lui în trecut.

În 2011, s-a născut al șaselea copil al actorului, Helen, care a venit pe lume tot printr-o mamă surogat.

În prezent, Robert De Niro a evitat să ofere prea multe detalii desre contextul în care a venit pe lume cel de-al șaptelea copil al său, însă a recunoscut că viața de părinte, mai ales când ai șapte copii, este una provocătoare.

Robert De Niro nu se consideră un părinte cool: „Nu-mi place să fiu nevoit să impun reguli. Dar uneori nu ai de ales, și cred că orice părinte ar spune același lucru”

Întrebat de aceeași jurnalistă dacă se consideră un tată modern, cool, actorul a declarat că nu se consideră astfel, însă este „bine așa”.

„Copiii mei nu sunt de acord cu mine uneori, dar sunt respectuoși. Fiica mea, are 11 ani, mă mai necăjește uneori și mă cert cu ea. O ador, dar… Iar, acum, cu cel mai tânăr copil al meu vor urma și mai multe. Dar asta este”, a mărturisit De Niro.

De Niro se consideră implicat în educația și disciplina copiilor săi, însă mai presus de toate vrea să le ofere iubire.

El a mai spus că un tată „trebuie să fie iubitor cu copiii săi”, chiar dacă uneori e necesar „să fie sever în privinţa unor lucruri”.

„Adică, nu există nicio cale de a scăpa de asta cu copiii. Nu-mi place să fiu nevoit să impun reguli şi chestii de genul ăsta. Dar, uneori, nu ai de ales. Şi orice părinte, cred, ar spune acelaşi lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce este corect pentru copii şi să le oferi încredere chiar dacă nu ești sigur că ei spun adevărul, dar uneori nu poţi”, a mai declarat el.

Vezi și: Povestea medicului nutriționist care a devenit tată la vârsta de 83 de ani: „Profit de fiecare zi care încă mi se dă în compania lui” | Demamici.ro

Vezi și: Fostul patron Formula 1 a devenit tată la 89 de ani. Bebelușul mai are o soră în vârstă de 65 de ani. Primele imagini cu copilul | Demamici.ro

Vezi și: Richard Gere, tată la 70 de ani. Cați ani are soția, Alejandra Silva | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână