Mămici și tătici celebri

Roxana Blenche a publicat prima fotografie cu chipul fetiței sale: „Cât este de mică și frumoasă” | Demamici.ro

Roxana Blenche a publicat prima fotografie cu chipul fetiței sale. Gazda emisiunii „Hello Chef” a devenit la finalul lunii martie mămică, atunci când a venit pe lume micuța Olivia, minunea din viața ei.

De când a devenit mamă, Roxana Blenche este nedespărțită de micuța ei, pe care obișnuiește adesea să o țină la piept chiar și în timp ce se ocupă de diferite proiecte, filmări sau campanii pentru social media. Mămica a rămas la fel de activă și pe pagina ei de Instagram, acolo unde își delectează urmăritorii cu rețetele ei, dar și cu frânturi din viața de familie.

La începutul lunii mai, Roxana Blenche a publicat primele imagini cu chipul fetiței sale. Îmbrăcată într-un body bleu cu floricele albe, micuța Olivia doarme gingaș în brațele părinților ei, iar imaginile au stârnit multe reacții cu inimioare în mediul virtual.

„Ieri am avut primul meu live pe Twitch alături de @zlavogg , iar Olivia a fost tot timpul în spatele camerei să se asigure că lucrurile merg așa cum trebuie. Mulțumesc, Alex și comunității lui pentru susținere. Ieri am realizat că viața de mamă e chiar mai cool decât viața de înainte de copil.

Îți dă forță și putere să faci lucruri pe care înainte nu le-ai fi făcut, să ieși din zona de confort și să experimentezi.”, a transmis Roxana Blenche.

Internauții au reacționat imediat, fiind topiți de micuța Olivia.

„Doamne, cât sunteți de perfecți și adorabili toți trei” / „Cât este de mică și frumoasă” / „Felicitări, să vă trăiască și să vă bucure!” sunt câteva dintre comentariile primite de aceștia.

Roxana Blenche primește ajutor de nădejdea din partea mamei și soacrei, cu creșterea fetiței

Roxana Blanche își dorește să rămână activă în domeniul ei, chiar și după nașterea fetiței sale. Gazda emisiunii „Hello Chef” va fi în continuare prezentă la datorie, iar atunci când nu va putea fi alături de Olivia, Roxana Blenche se va putea baza pe mamele din familie.

„Când o ai pe mami, când o ai pe soacră, ce viață bună. Vor veni și mă vor ajuta în această perioadă, nu va fi nicio tragedie atunci când voi filma pentru emisiune. Niciodată nimic în viață nu e tragedie, lucrurile trebuie luate ca atare, să le descurci și să fie bine pentru toată lumea”, a declarat Roxana Blenche, pentru spynews.ro.

La fel de motivată a fost îndrăgita gazdă-chef și pe durata sarcinii, atunci când orele petrecute în picioare la filmări își spuneau cuvântul.

„Totodată a fost un sezon foarte greu pentru mine, din motive de… burtică. A fost dificil să stau atât de mult în picioare, însă echipa a fost senzaţională de-a dreptul. Mi-au făcut toate poftele, au avut mare grijă de mine, aşa că iată-mă în ultima zi, pe cât de mult îmi doream o pauză, pe atât de rău îmi părea că se termină.

Următorul sezon nu o să mai fie cu burtică, o să fie… Hello bebelina! Am avut invitaţi savuroşi, cu care am discutat câte în lună şi în stele, am râs, am cântat, pentru că dacă în primele sezoane îmi era ruşine şi să fredonez ceva, acum am cântat de n-am avut aer, pe româneşte”, declara Roxana Blenche, înainte să nască.

Vezi și: Theo Rose, cele mai noi fotografii cu burtica de gravidă. Artista este însărcinată în 7 luni | Demamici.ro

Vezi și: Tily Niculae, despre durerea pierderii celor 3 sarcini: „O mamă este mamă și pentru copiii născuți și pentru copiii nenăscuți” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni