Știri interne

Subiectele la matematică pentru Evaluare Naţională 2023, clasa a II-a. Cele 12 exerciții pe care le-au avut de rezolvat elevii | Demamici.ro

Subiectele la matematică pentru Evaluare Naţională 2023, clasa a II-a. Cele 12 exerciții pe care le-au avut de rezolvat elevii.

Copiii de clasa a II-a au avut la proba scrisă la Matematică de la Evaluare Naţională 2023 de calculat diferenţa dintre cel mai mare şi cel mai mic număr, dar şi de făcut comparaţii între două numere.

Potrivit metodologiei, elevii au fost așezați în bănci câte doi sau conform așezării lor obișnuite. Cei care au întârziat la Evaluare Naţională 2023 au fost conduși într-o altă clasă, de unde au putut fi supravegheați de către un învăţător.

Dacă un elev a lipsit la o testare, dar a venit la celelalte, va putea participa la cea din urmă, potrivit metodologiei.

Cum se desfăşoară testarea la Evaluare Naţională pentru clasa a II-a în 2023

Sălile în care se realizează testarea de la Evaluare Naţională 2023 sunt, de regulă, chiar sălile de clasă în care elevii susţin orele în mod obişnuit.

Evaluarea Naţională 2023 la clasa a II-a se desfăşoară în timpul orelor de curs, iar timpul alocat este de 30 de minute pentru rezolvarea subiectelor, la fiecare testare.

Subiectele de la Evaluare Naţională 2023 sunt împărţite chiar de către învăţătorul de la clasă. Acesta este asistat pe toată durata evaluării de către un al doilea profesor, care nu predă la clasa respectivă, scrie edupedu.ro.

Subiectele la matematică pentru Evaluare Naţională 2023, clasa a II-a

Totodată, elevii de clasa a II-a se vor aşeza în bănci aşa cum obişnuiesc, având în vedere că subiectele sunt pe două numere.

Înainte de începerea testelor de la Evaluare Naţională, administratorul de test realizează instructajul elevilor cu privire la proceduri şi la importanţa acestei evaluări, conform metodologie.

Fiecărui elev de clasa a II-a, IV-a şi a VI-a i se distribuie testul de la Evaluare Naţională 2023, pe care acesta trebuie să-şi noteze numele, prenumele, dar şi unitatea de învăţământ.

Subiectele la matematică pentru Evaluare Naţională 2023

Înregistrarea şi monitorizarea timpului de rezolvare a testelor de la Evaluare Naţională se fac de către administratorul de test. Totodată, acesta asigură respectarea ordinii şi a liniştii în sala de clasă în timpul susţineri testelor de la Evaluare Naţională 2023.

La finalul timpului alocat testelor de la Evaluare Naţională, profesorul recuperează testele de la elevi, conform procedurilor menţionate în metodologie.

Ce au avut de scris elevii la Matematică

Elevii de clasa a II-a au susținut astăzi, 11 mai, proba scrisă la Matematică de la Evaluarea Națională 2023.

Ce se întâmplă cu rezultatele de la Evaluare Naţională 2023 la clasa a II-a

Subiectele la matematică pentru Evaluare Naţională 2023, clasa a II-a. Rezultatele obţinute de către elevi la Evaluare Naţională 2023 nu se anunță public și nu se trec în catalog.

Astfel că, rezultatele de la Evaluare Naţională 2023 la clasa a II-a, sunt comunicate de către învățător părinților, individual.

Scopul testelor de la Evaluare Naţională este acela de a arăta în ce măsură și-au însușit copiii de clasa a II-a elementele de bază prevăzute de programa școlară și de a-i ajuta pe cei care au lacune să le remedieze.

Vezi și: Subiectele de la Evaluarea Națională de clasa a II-a, citire. Ce text și cerințe au primit elevii | Demamici.ro

Vezi și: Cristina, o fata simpla, de la tara, a luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

29 de minute

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână