Raspunsul unei mame la intrebarea: „Ce faci toata ziua?” a ajuns viral. Mamicile se vor simti „razbunate” | Demamici.ro

Ryshell Castleberry din Florida, Statele Unite ale Americii, a ajuns cunoscuta in toata lumea datorita unui raspuns pe care l-a dat la banala intrebare: „Ce faci toata ziua?” Mesajul sau a primit peste 640.000 de aprecieri si a fost distribuit de peste 300.000 de ori.

Se pare ca mama a fost deranjata de modul in care i-a fost adresata o intrebare: ” Dumneavoastra lucrati sau sunteti doar casnica?”

„Eu lucrez ca o soţie în casă, 24 ore pe zi. Sunt mamă, sunt femeie, sunt fată, sunt deşteptător, sunt bucătăreasă, sunt consolatoare, sunt maestră, sunt servitoare, sunt îngrijitoare de copii, sunt doctor, sunt o muncitoare manuală, sunt agent de siguranţă, sunt, sunt…. Nu am vacanţă, nici licenţă de doctor. Nu am zi liberă, lucrez zi şi noapte, sunt de garda tot timpul, nu ma opresc şi cu toate astea, aud destul de des: „Dar, ce faci toata ziua?”

O mama nu are zile libere, pentru ea weekend-urile nu sunt mai putin solicitante, ci uneori din contra. In cele doua zile libere de la finalul saptamanii te chinui sa termini toate treburile prin casa pentru a incepe o saptamana noua intr-o casa curata, cu haine proaspete si cu cel putin 2 feluri de mancare in frigider.

O mama isi dedica timpul liber tot copiilor ei si de cele mai multe ori uita de sine. O mama nu se plange ca nu mai are timp de nimic, ci isi gaseste mereu puterea de a merge mai departe.

Citeste si:

CE SE INTAMPLA IN CREIERUL UNUI TATA DE FATA – CERCETATORII AU DOVEDIT | DEMAMICI.RO

E DOVEDIT STIINTIFIC: LEGATURA DINTRE MAMA SI FIICA E CHIAR SI MAI PUTERNICA DECAT AM FI CREZUT | DEMAMICI.RO

CORPUL, DUPA NASTERE – DESPRE ACCEPTAREA NOILOR FORME. POVESTEA UNEI MAME | DEMAMICI.RO

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni