Mămici și tătici celebri

Raluca Pastramă a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru micuță fosta soție a lui Pepe | Demamici.ro

Raluca Pastramă a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru micuță fosta soție a lui Pepe? Bucurie mare în familia Ralucăi Pastramă! Fosta soție a lui Pepe a devenit mămică pentre a treia oară, la numai două zile de când s-a căsătorit cu Ibrahim. Raluca a adus o lume încă o fetiță, pe lângă cele două pe care le are cu artistul latino. 

Atât mămica cât și bebelușa se simt foarte bine. Soțul Ralucăi Pastramă a publicat și prima fotografie cu micuța, alături de un mesaj emoționant:

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! ❤️❤️❤️❤️❤️#Maryam”, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe Instagram.

Ce semnificaţie are numele Maryam

Numele Mariam sau Maryam este forma aramaică şi arabă a numelui Maria, mama lui Iisus. Semnificaţia numelui este iubită, îndrăgită, dragoste sau stea de mare.

În greacă Mariam înseamnă „un copil mult dorit”. La origine ar putea fi chiar un nume din Egiptul antic, dar se pare cu aceeași semnificație, de „vlăstar mult așteptat și dorit”.

Cu timpul, numele Maria a căpătat noi semnificații și azi înseamnă totodată mare, infinit, dragoste nețărmurită, maternitate și sacrificiu. La vechii evrei, fetițele numite Miriam, Mariam sau Maria se spunea că vor deveni femei înțelepte, cu un statut aparte și foarte îndrăgite, populare.

Cine este soțul Ralucăi Pastramă

Ibrahim e nou în lumea mondenă, iar acesta nu a mai apărut până acum în showbiz, însă încă de la începutul relației cu Raluca Pastramă a fost conștient că se va vorbi și despre el.

Trăiește în România de mai mulți ani și deține mai multe afaceri. Ibrahim are origini arabe și se pare că provine dintr-o familie foarte înstărită, cu o avere mare. Raluca Pastramă și Ibrahim s-au cunoscut în urmă cu un an, atunci când au decis să formeze un cuplu și să meargă pe același drum împreună.

Și Pepe a devenit tată pentru a treia oară

Și actuala iubită a lui Pepe a născut recent un băiețel. Yasmine Ody i-a oferit artistului primul său băiat, Pepe și Raluca Pastramă mai având două fetițe, Maria și Rosa.

Vezi și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa a născut un băiețel | Demamici.ro

Vezi și: Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul. Petrecere cu multe vedete și foc de artificii | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni