Pune ecografia din sarcină lângă bebelușul tău când doarme și vei avea o surpriză! Mămicile de pretutindeni au încercat acest experiment | Demamici.ro

Pune ecografia din sarcină lângă bebelușul tău când doarme și vei avea o surpriză! Mămicile de pretutindeni au încercat acest experiment! În perioada sarcinii, ecografia era singurul indiciu cu privire la trăsăturile fizice ale bebelușului tău. Și nu de puține ori, părinții au reușit să își dea seama de la cine a moștenit juniorul lor năsucul sau chiar anumite expresii.

După venirea pe lume a copiilor, atunci când trăsăturile se schimbă de la o perioadă la alta, vei rămâne surprinsă totodată să observi că unele lucruri rămân la fel.

Pune ecografia din sarcină lângă bebelușul tău când doarme și vei avea o surpriză! Mămicile de pretutindeni au încercat acest experiment

Atunci când se naște, bebelușul rămâne cu multe dintre gesturile, ticurile sau expresiile pe care le avea în burtica mamei. Acest lucru arată încă o dată cât de fascinant este universul din uterul mamei, locul unde se formează viața.

Experimentul care îți va smulge un zâmbet

Mai mulți părinți au alăturat imaginea bebelușului nenăscut de la momentul ecografiei, în dreptul unei fotografii surprinse după venirea lor pe lume.

Comparația pare aproape ireală. Două lumi separate, două etape diferite ale bebelușului și, totodată, atât de asemănătoare.

Bebelușii nou-născuți își păstrează multe dintre tabieturile vieții intrauterine, chiar și după ce se nasc.


Fie că e vorba de o expresie sau gestul de a-și ține o mânuță ridicată, imaginile seamănă uimitor de mult.

Cele mai multe imagini au fost surprinse în timpul somnului bebelușului, atunci când copilul nu este stimulat de factori externi, iar reacțiile lui sunt firești, spontane, la fel ca în perioada intrauterină!

Stiati ca bebelusii plang in uter? 13 curiozitati despre sarcina

Sarcina e o perioada magica pentru fiecare viitoare mamica. O noua viata se formeaza in tine, iar modificarile prin care trece corpul tau sunt numeroase. Nu doar fizicul este cel supus schimbarilor, ci si psihicul. Hormonii „o iau razna”, iar cea mai mica suparare se poate transforma rapid intr-o adevarata tragedie.

Sunt anumite lucruri care se petrec in sarcina la care nu te-ai fi gandit niciodata.

1. Incepand cu cel de-al doilea trimestru de sarcina, bebelusii urineaza in uter. Bineinteles ca urina este inghitita si eliminata din nou si tot asa. In timpul pe care il petrec in burtica, bebelusii inghit aproximativ 1 litru de urina.

2. In timpul sarcinii, cele mai multe dintre femei experimenteaza umflarea membrelor inferioare. Numarul de la pantof poate creste cu o marime in timpul ultimului trimestru, iar in unele cazuri, marimea mai mare ramane si dupa nastere.

3. La inceput uterul are marimea unei piersici, insa pana la finalul sarcinii ajunge de marimea unui pepene. Asta inseamna ca uterul ajunge sa fie de 500 de ori mai mare decat dimensiunea initiala.

Citește continuarea AICI

Vezi si: A doua sarcină, diferită de prima. Ce schimbări au loc acum în organismul tău | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână