Mămici și tătici celebri

Primele fotografii cu chipul fetiței lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia” | Demamici.ro

Primele fotografii cu chipul fetiței lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia.” Cântăreața a împărtășit primele imagini cu fetița sa, de la ședința foto de Crăciun.

Într-un decor de basm, îmbrăcată într-o ținută deosebită, cu panglica asortată cu body-ul bleu cu imprimeu floral, Anastasia a cucerit inimile internauților. Zeci de mii de aprecieri au primit fotografiile cu bebelușul special. În fotografii micuța doarme profund, iar chipul îi este cufundat în liniște. Trăsăturile sunt perfecte, iar Nicole Cherry este cea mai fericită mămică.

Primele fotografii cu chipul fetiței lui Nicole Cherry: „Ea este minunea mea, Anastasia”

În urmă cu două săptămâni, Nicole Cherry și-a sărbătorit prima aniversare în calitate de mămică. Artista a împlinit 23 de ani și se simte foarte împlinită. „Cea mai specială aniversare, prima în rol de mămică! Vă mulțumesc pentru urări! ❤️”, a scris Nicole Cherry pe contul său de Instagram la începutul lunii decembrie.

Nicole Cherry, primul mesaj transmis după ce a devenit mamă

Artista le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor prietenilor și urmăritorilor care i-au fost alături și i-au făcut urări în cele mai importante momente din viața sa, acelea în care își aducea fetița pe lume.

„E minunată! Nu că-i a mea, dar e minunată, M-am topit, nu mai pot după ea. Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, de asta am vrut să fac un story pentru că am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând”, a transmis Nicole Cherry, în ziua în care a devenit mămică, de pe patul de spital.

Nicole Cherry a fost cerută de soție cu o lună înainte să nască

Cu o lună înainte să o aducă pe lume pe Anastasia, Nicole Cherry a fost cerută de soție de iubitul său, Florin Popa. Solista a postat pe rețelele sociale o imagine cu inelul primit, dar și cu un buchet imens de trandafiri albi.

Nicole Cherry (23 de ani) și Florin Popa au împlinit 3 ani de relație. Cei doi s-au mutat împreună din 2019 când aveau un an de relație. Încă de pe atunci, artista știa că Florin este sufletul său pereche și simțea că împreună își vor întemeia o familie.

Vezi si: Primele imagini cu fetița lui Nicole Cherry. Ce spune artista despre primele zile acasă, cu „cireșica” ei | Demamici.ro

Vezi si: A născut Nicole Cherry: „A venit prințesa!” Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o zi

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână