Mămici și tătici celebri

Prima fotografie cu Ilinca, a doua fetiță a lui Codin Maticiuc: „Ilincuța, fata mea” | Demamici.ro

Prima fotografie cu Ilinca, a doua fetiță a lui Codin Maticiuc. Codin Maticiuc a postat prima fotografie cu Ilinca, cea de-a doua fetiță pe care o are împreună cu partenera lui de viață, Ana Pandeli.

Mândru tată de fete, Codin Maticiuc nu ratează nicio ocazie în a-și împărtăși bucuria și iubirea față de cele două minuni, și cu urmăritorii lui din mediul online. Adesea, vedeta i-a dedicat în ultimii ani fetiței sale, Smaranda, mai multe postări speciale, în care i-a lăudat creativitatea micuței sale sau pur și simplu a redat frânturi din momentele adorabile petrecute împreună.

Astăzi, Codin Maticiuc a publicat în premieră o fotografie cu mezina familiei, micuța Ilinca. Cea de-a doua fetiță a lui a împlinit 6 luni de viață, ocazie cu care Codin i-a dedicat o postare specială.

Prima fotografie cu Ilinca, a doua fetiță a lui Codin Maticiuc: „Ilincuța, fata mea”

„Șase luni face astăzi fata mea și conform înțelegerilor, abia de azi am și eu voie s-o postez așa că pregătiți-vă, o voi face puternic: Ilincuța, fata mea,De Tonitza mai trăia, Doar pe tine te picta!”, a scris actorul pe Facebook.

Codin și Ana, mama celor două fetițe, au stabilit câteva reguli în ceea ce privește expunerea fetiței lor.
Astfel, în urmă cu câteva zile, celebrul tătic povestea pe Facebook că a avut o discuție serioasă cu partenera lui de viață, în care au stabilit că abia după ce Ilinca va împlini 6 luni, va avea voie să facă publice fotografii cu ea.

„În patru zile fetița mea cea mică, Ilinca, împlinește șase luni de zile și-mi iese și mie autorizația de postări. Am depus această autorizație la primăriță (nevastă-mea) cu câteva luni înainte să se nască (aici și eu șmecher). Mare luptă a fost că nu prea a fost de-acord, dar eu aveam PUG și PUZ de la Smaranda luate și n-a mai avut cum să n-o emită”, povestea el pe pagina lui.

Ilinca, a doua fetiță a lui Codin Maticiuc, a fost botezată în biserica ridicată de tatăl lui

Codin Maticiuc și-a botezat a doua fetiță, în biserica ridicată de tatăl lui. Micuța Ilinca a fost creștinată într-un loc de poveste. La aceeași biserică a fost botezată și prima fetiță a cuplului, Smaranda, în vârstă acum de 3 ani.

„Botezul fiicei mele Ilinca fost acum câteva săptămâni la biserica Sfântul Ilie din Titan. Aș vrea să vă spun povestea acestei biserici. Ea a început la moartea bunicii mele din partea tatălui. Dorința ei a fost sa fie îngropată în satul în care s-a născut, satul Livezi.

Tatăl meu i-a îndeplinit această dorință și după slujbă s-a adresat preotului de acolo. I-a propus sa construiască o mini cantină acolo, lângă biserică, sa angajeze două femei și să dea de mâncare oamenilor sărmani din zonă, tatăl meu urmând să trimită bani săptămânal pentru a susține acest proces. Preotul a refuzat. I s-a părut mult de muncă și multă responsabilitate. A cerut însă 2000 de lei. Tatăl meu i-a dat banii dezamăgit.

A plecat de acolo spre București și a cumpărat un ziar. Acolo a citit despre un preot din cartierul Titan care se chinuie singur să ridice o biserică. S-a dus de îndată într-acolo. A găsit o fundație, patru pereți, o schelă, câțiva muncitori și un panou cu autorizația de construcție cel puțin ciudat căci la „termen de finalizare” era trecut „când o vrea Dumnezeu”. I-a întrebat pe muncitori unde îl poate găsi pe preot. Unul dintre ei i-a întins mâna „părintele Costescu”. A fost începutul unei prietenii care durează și-n ziua de astăzi, cei doi construind împreună biserica Sfântul Ilie. A durat ceva ani. Clopotele le-au adus de la Viena și au umblat prin zeci de biserici ca sa aleagă pictorii pentru pereți.

Anii au trecut și la un moment dat preotul și-a văzut prietenul abătut. L-a întrebat ce are, tata nu a vrut să-l încarce. El a insistat și tata i-a povestit cum o construcție de a noastră fusese oprită de un proces civil cu o doamnă extrem de vigilentă și procesomană. Când preotul a aflat numele acesteia a pus mâna pe telefon. În jumătate de oră, doamna respectivă era la biserică. Era enoriașă la Sfântul Ilie. I-a mulțumit tatălui meu că a construit-o și și-a retras de îndată acțiunea din instanță. Tatăl meu a amuțit. Minunile există. Este doar alegerea noastră dacă le vedem sau nu”, a povestit Codin pe pagina lui de Instagram, în dreptul unor fotografii emoționante din timpul ceremoniei.

Vezi și: Codin Maticiuc și-a botezat a doua fetiță, în biserica ridicată de tatăl lui. Micuța Ilinca a fost creștinată într-un loc de poveste | Demamici.ro

Vezi și: Codin Maticiuc, din nou, tatic! Ana Pandeli a născut o fetiță sănătoasă | Demamici.ro

Vezi și: Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: „Copia identică a lui tati” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni