Oana Roman, de urgență cu fetița la medic. Ce simptome a prezentat micuța Isa | Demamici.ro

Oana Roman, de urgență cu fetița la medic. Ce simptome a prezentat micuța Isa? Oana Roman a tras o sperietură zilele acestea, după ce fetița ei a început să acuze o serie de simptome îngrijorătoare. Micuța Isa, în vârstă de 6 ani, a fost dusă de mama ei de urgență la spital, într-un context în care sistemul medical se luptă cu multe încercări în această perioadă.

Mămica vedetă a povestit într-o postare, pe Instagram, întreaga experiență care nu s-a dovedit tocmai simplă. Din fericire, Isa nu a avut nimic grav, doar o enterocolită, iar fetița a fost foarte cuminte la consultul medical.

„De azi noapte ne da de furcă o enterocolită a Isei. Ne-am dus la spital că să fim sigure că e doar o enterocolită. Diagnosticul s a confirmat și ne-am liniștit. Ne-am simțit în siguranță și totul a durat mai puțin de jumătate de ora.

Isei i s-au recoltat analize în fix 10 secunde și a fost tare cuminte. În ziua de azi e o aventură să mergi la doctor dacă ai orice simptom”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a mai ajuns cu fetița la spital și din cauza jocului cu baloane

Vedeta a mai ajuns în atenția părinților prin prisma unei alte experiențe neplăcute. Micuța Isa a înghițit heliu după ce a desfăcut un balon, iar câteva secunde mai târziu a amețit și și-a pierdut cunoștința.

Totul s-a întâmplat într-un moment în care fetița se juca nesupravegheată cu niște baloane și nimeni nu ar fi bănuit pericolul la care se expune.

„Isa a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le creează o amețeală foarte puternică”, a spus Oana Roman.

„O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”, a mai precizat vedeta.

Vezi si: Olimpia Melinte, actrița din serialul „Vlad”, însărcinată pentru a doua oară | Demamici.ro

Vezi si: Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil: „Eu știu să fac cel mai bine știri și copii” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni