A devenit mămică de cvadrupleți după ce s-a luptat cu infertilitatea ani în șir | Demamici.ro

A devenit mămică de cvadrupleți după ce s-a luptat cu infertilitatea ani în șir. Natalie Maree, în vârstă de 30 de ani, din Roebourne, Australia, a mărturisit că soțul său, Kahn, a fost la un pas să leșine în momentul în care doctorul le-a dat marea vestea, aceea că vor deveni părinți de cvadrupleți.

Cuplul a povestit cu sinceritate cum este viața lor ca părinți ai celor 5 copii: Maioha Khan, Frankee Gene, Marley Rose și Maddison Grace, împreună cu toddlerul Kiki, în vârstă de 2 ani.

Natalie a urmat un tratament hormonal injectabil după ce a fost diagnosticată cu anovulație.

Anovulația cronică reprezintă o boală care afectează între 6 și 15% dintre femei, majoritatea cu probleme endocrine ginecologice. Anovulația reprezintă o dereglare a ciclului menstrual, când femeia nu poate să ovuleze spontan, ci doar urmând un tratament adecvat.

A devenit mămică de cvadrupleți după ce s-a luptat cu infertilitatea ani în șir

După ani în care au încercat să conceapă, cuplul și-a cam pierdut speranța. Din fericire pentru ei, problemele de infertilitate nu le-a răpit definitiv bucuria de a avea un copil.

Natalie a rămas însărcinată cu Kiki, prima lor fetița, acum în vârstă de 2 ani. Spre uimirea lui Natalie și a lui Khan, mămica a rămas din nou însărcinată anul trecut. În momentul în care la ecografie s-au văzut patru inimioare, cei doi au rămas gură-cască.

„Ne uitam la ecranul ecografului și am spus: gemeni. Doctorul mi-a spus că mă înșel. Am întrebat apoi dacă vom avea tripleți. Medicul a dat din cap că nu, apoi, fără să spună vreun cuvânt, a ridicat patru degete”, a declarat Natalie Maree, potrivit metro.co.uk.

Mămica și-a adus pe lume cvadrupleții, prin cezariană, la 34 de săptămâni de sarcină. 90 de minute durează o singură hrănire a celor patru bebeluși. Natalie a decis să împărtășească momente importante din viața personală pe contul său de Instagram, acolo unde a postat fotografii din timpul sarcinii, cu bebelușul, dar și cu modul în care arată burta sa la doar 10 săptămâni după venirea pe lume cvadrupleților.

„Dacă aș fi postat doar prima fotografie (n.r. – cea cu burtica de gravidă, cu o seară înainte de naștere), comentariile ar fi sunat cam așa: „arăți foarte bine pentru o mamă de cvadrupleți”.

Dacă aș fi postat doar a doua poză probabil că oamenii ar fi spus: „ar trebui să fii mândră de ceea ce-a reușit corpul tău”.

Realitatea este că mă simțeam frumoasă în prima fotografie. Realitatea este că sunt foarte mândră de corpul meu, de ceea ce a făcut și de ce este capabil să facă”, a scris mămica de 5 copii, pe contul de socializare.

Vezi si: 5 copii din 2 sarcini. La 30 de saptamani, mamica a adus pe lume cvadrupleti | Demamici.ro

Vezi si: A nascut 4 bebelusi in 11 luni si nu sunt cvadrupleti | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână