Tily Niculae a ajuns cu fetița la spital. Sofia a avut nevoie de a patra operație | Demamici.ro

Tily Niculae a ajuns cu fetița la spital. Sofia a avut nevoie de a patra operație. Tily Niculae a trecut printr-una dintre cele mai grele încercări de familie. Fetița ei, Sofia, în vârstă de 9 ani, a suferit o nouă operație din cauza șalazionului.

Pentru Sofia, este a patra intervenție chirurgicală de acest gen și a avut nevoie de anestezie generală.

În tot acest timp, cu ochii în lacrimi, mămica Tily Niculae a lansat un apel în rândul tuturor părinților, să fie extrem de atenție cu sănătatea celor mici.

„Vreau să vă întăresc încă o dată ideea. Poate nu realizați cât de importantă este sănătatea și cât de important este să avem grijă de noi (…). Uneori este nevoie de intervenție chirurgicală, anestezie generală și intubare. Sofia a fost la a treia intervenție din 2016. Sper să fie și ultima! Vă mulțumesc pentru mesaje! I le voi transmite”, a spus actrița în timp ce plângea într-un filmuleț urcat pe Instagram.

Sofia a fost diagnosticată cu șalazion prima dată în 2016

Au trecut 4 ani de când fetița actriței a primit prima dată acest diagnostic, iar de atunci și până în prezent, Sofia a avut parte de tot atâtea operații.

Șalazionul reprezintă o formaţiune chistică, de natură inflamatorie, care corespunde creşterii de volum a unor glande din interiorul pleoapelor.

Din cauaza contextului pandemic, Tily nu a putut fi alături de fetița ei. Extrem de curajoasă, Sofia a mers singură în salonul de la spital și a așteptat să fie chemată în sala de operație.

Tily Niculae, mamă de fetiță și băiat

Îndrăgita actriță care a devenit cunoscută în urmă cu ani buni, odată cu serialul „La Bloc”, are în prezent doi copii împreună cu soțul ei, Dragoş Popescu.

Cei doi au o fetiță, pe Sofia și un băiețel, care a primit numele Radu – Teodor.

Tily Niculae, de doua ori mamica. Primele declaratii dupa nastere

Cu accesul restrictionat la maternitate pentru vizitatori, Tily Niculae si-a instiintat rudele, prietenii si toti cei care o indragesc de venirea pe lume a bebelusului prin intermediul retelelor de socializare. Tot acolo, ea a postat si primele fotografii cu bebelusul.

Vezi si: Tily Niculae a nascut un baietel: „Sunt coplesita, fericita si recunoscatoare!” | Demamici.ro

Vezi si: Tily Niculae, mama de doi: „Nu va spun ce emotii traiesc!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni