Coronavirus. Oamenii isi decoreaza geamurile cu inimi si mesaje pline de speranta | Demamici.ro

Oamenii isi decoreaza geamurile cu inimi si mesaje pline de speranta. Josephine, in varsta de 5 ani, si Nora, 2 ani, se uita pe fereastra casei din Michigan. Micutele au impodobit geamul cu inimi de diferite culori. „Vrem sa aduca dragoste si fericire in inimile celor nevoiti sa iasa pe strazi”, a declarat Jenna Webb, mama fetitelor, pentru CNN.

Un numar impresionant de oameni practica distantarea sociala peste tot in lume. Stau acasa pentru a impiedica raspandirea coronavirusului, insa lipsa libertatii de miscare nu le limiteaza creativitatea.

Un stop de optimism poate fi redat prin inimi colorare, curcubee si orice alt simbol al sperantei.

Oamenii isi decoreaza geamurile cu inimi si mesaje pline de speranta. Raspanditi iubire, nu germeni

Natasha James, fondatoarea comunitatii online „Inimi in geam”, a declarat pentru CNN ca intentia grupului pe care l-a creat a fost sa aduca oamenii impreuna online printr-o activitate usoara, placuta, menita sa atraga zambete.

„In initiativa noastra s-au implicat companii, parinti cu copii, doctori, asistente, batranii din case”, a spus femeia.

In Norfolk, Virginia, Kyle Siebels le-a spus jurnalistilor de la CNN ca a aflat despre acest trend de pe o pagina de Facebook. Cand Kyle Siebel a iesit din casa a numarat 30 de locuinte implicate in aceasta miscare a raspandirii iubirii prin lipirea in ferestre a diferitelor desene sau mesaje inspirationale.

„Vecinii nostri au inceput sa-si puna in geam inimi colorate. Am pus si noi. Este impresionant sa vezi cate familii s-au implicat”, a declarat Kyle Siebel.

„Le da parintilor ceva de facut impreuna cu copiii lor. Micutii se entuziasmeaza cand trebuie sa-si puna operele in geam, pentru ca toata lumea sa le poata vedea.

Cand iesi e placut sa vezi aceste desene la ferestre. Te face sa te simti mai putin singur. Activitatea incurajeaza o apropiere a comunitatii”, a declarat Kelsey Goldstein, un alt participant la aceasta miscare, pentru sursa citata.

Vezi si: Ce se intampla cu copiii daca ambii parinti sunt spitalizati din cauza COVID-19. „Protectia copilului” nu ia copiii nimanui | Demamici.ro

Vezi si: Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: „Ma intreba daca va muri!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni