Fetita de 2 luni, conectata la ventilator, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19 | Demamici.ro

Fetita de 2 luni, conectata la ventilator, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19. Ashley Hildebrand a facut publice imagini sfasietoare cu fetita ei de doua luni, conectata la un ventilator. Ellie a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus. Mama micutei a declarat ca fetita nu a avut niciun simptom specific infectarii cu COVID-19. A fost putin „fornaita”, dar nu avea nimic la plamani.

Medicii i-au asigurat pe parinti de acest lucru la consultul medical programat la doua luni dupa nastere, cu cateva zile inainte ca bebelusa sa fie diagnosticata cu COVID-19.

Dintr-o data, fetita a inceput sa aiba probleme de respiratie. Atunci parintii au sunat la 911

„Asadar, Ellie a fost testata pozitiv pentru COVID-19. Eu si Sean trebuie sa stam in carantina timp de 2 saptamani, fara ea. Rugati-va pentru noi!”, a scris Ashley Hildebrand, pe contul personal de Facebook.

Vezi si: Fetita de 12 ani, infectata cu COVID-19, respira cu ajutorul unui ventilator. „Lupta sa traiasca!” | Demamici.ro

Fetita de 2 luni, conectata la ventilator, dupa ce a fost diagnosticata cu COVID-19

Intrucat primea foarte multe intrebari din partea parintilor ingrijorati, mama a detaliat starea de sanatate a fetitei inainte de a fi depistata cu noul coronavirus.

„Nu a avut simptome inainte. Era putin fornaita in urma cu cateva zile. Nimic alarmant. Plamanii ei erau bine, marti, cand i-am facut controlul de la doua luni dupa nastere. Vineri dimineata a mancat un biberon cu lapte si parea sa o doara burtica. Parea constipata.

A inceput sa planga pentru cateva minute, apoi nu mai respira cum trebuie. Am sunat la 911. Cand ambulanta a ajuns la noi, nivelul de oxigen era la 58. In spital a facut hipotermie.

Mi s-a spus ca se intampla in cazul bebelusilor, ca unora dintre ei le poate scadea temperatura, in loc sa faca febra. Medicii nu s-au gandit la coronavirus atunci pentru ca simptomele nu indicau asta.

Dupa ce a fost testata pentru gripa si SARS, iar rezultatele au iesit negative, medicii au testat-o si pentru COVID-19.”

Dupa cateva zile foarte grele, Ellie se simte mai bine. Starea de sanatate i s-a imbunatatit. Medicii le-au spus parintilor ca in 1, 2 zile ar putea sa o deconecteze de la ventilator. „Dupa ce o vor decupla de la ventilator si va incepe din nou sa manance, doctorii ne vor lasa sa o luam acasa”, a adaugat mama bebelusei, potrivit Daily Mail.

Ellie a devenit cea mai tanara persoana diagnosticata cu COVID-19, din Statele Unite ale Americii.

Vezi si: Baietel de 5 ani, diagnosticat cu COVID-19. Marturisirile mamei: „Ma intreba daca va muri!” | Demamici.ro

Vezi si: Fetita de 12 ani, infectata cu COVID-19, respira cu ajutorul unui ventilator. „Lupta sa traiasca!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

14 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni