O mamica se teme pentru viata sotului si a fetitei de 3 luni, depistati pozitiv: „Mi-e frica!” | Demamici.ro

O mamica se teme pentru viata sotului si a fetitei de 3 luni, depistati pozitiv: „Mi-e frica!”. O mamica a descris lupta pe care familia ei o duce cu virusul. Karolina Padolskyte, o mamica din Londra, a descris greutatile prin care familai ei trece de doua saptamani. Probelemele au inceput cand sotul a fost depistat pozitiv pentru COVID-19. Au aflat apoi ca atat ea, cat si fetita de 3 luni au boala.

Toti trei primesc tratament la domiciliu, insa starea sotului s-a gravat. Barbatul abia poate respira si s-ar putea sa aiba nevoie de internare pentru a primi oxigen. Fetita in varsta de 3 luni urmeaza sa ajunga din nou la spital intrucat simptomele bolii nu s-au ameliorat, desi se afla in ziua 7 de lupta impotriva COVID-19.

Singura care are o stare mai buna este mama. Karolina are febra si dureri, insa se poate deplasa si incearca sa aiba grija cat mai bine de sotul si fiica sa. Mama si-a facut publica povestea impreuna cu apelul: „Stati acasa de Paste!”

O mamica se teme pentru viata sotului si a fetitei de 3 luni, depistati pozitiv: „Mi-e frica!”

„Aceasta este familia mea. Acesta este sotul meu in ziua 14 de lupta impotriva COVID-19. Am chemat ambulanta de 3 ori astazi pentru ca nu poate respira. Nivelul lui de oxigen este la limita necesara internarii in spital. A slabit foarte mult, iar in unele clipe am crezut ca il voi pierde.

Aceasta este fiica mea de 3 luni, in ziua 7 a luptei impotriva COVID-19. Maine vom merge din nou la spital, pentru a doua oara. Nu isi revine. A scazut si ea in greutate si imi vine sa urla la gandul ca atatea ace ii vor intra in corpusor.

Asta sunt eu, aratand ca naiba. Sa am grija de Steve si de Amaya este foarte greu. Uneori simt ca nu pot face fata, ca nu sunt de ajuns. Mi-e frica pentru faptul ca unul dintre ei ar putea sa nu mai poata respira. Dorm mai mult cu ochii deschisi. Si eu ma lupt de 7 zile cu COVID-19, cu febra continua si dureri. Pana la aceasta data gustul si mirosul nu mi-au revenit.

Poti tu sa faci ceva?
Da!

  • Roaga-te pentru noi!
  • Stai acasa de Paste!”

Vezi si: Sarcina in vremea pandemiei. Simona Gherghe, interviu cu Dr. Mona Zvanca! Specialistul in morfologie fetala a raspuns la intrebari VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Exista speranta. La nici doua luni de viata, doi bebelusi au invins coronavirusul | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

11 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

7 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână