O mama, nevoita sa stea departe de fiul ei aflat pe moarte, din cauza coronavirusului | Demamici.ro

O mama, separata de fiul ei aflat pe moarte, din cauza coronavirusului. Kyle Morrison, un baietel de 8 ani, din Cheshunt, Hertfordshire, este nevoit sa stea separat de mama sa intrucat fratele sau mai mic este suspect de coronavirus.

Victoria Morrison, in varsta de 30 de ani, a fost nevoita sa ramana in izolare cu fiul sau mai mic, Tyler. Baietelul de 2 ani a facut febra si a inceput sa tuseasca in urma cu o saptamana. Speriata, mama a sunat la 111. Cei de la NSH i-au recomandat Victoriei sa stea in izolare cu cel mic.

Vezi si: O mama a inceput sa planga in supermarket pentru ca nu mai gasea scutece pentru copiii ei VIDEO | Demamici.ro

Victoria a fost nevoita sa petreaca Ziua Mamei separat de baietelul de 8 ani care anul trecut in septembrie a fost diagnosticat cu o forma rara de cancer la creier. Din cauza starii precare de sanatate, orice infectia se poate dovedi fatala pentru Kyle, iar contractarea noului coronavirus ii poate aduce sfarsitul.

Pentru a-si proteja baiatul mai mare, Victoria l-a trimis la bunici pana cand ea si Tyler vor fi testati si vor afla daca sunt sau nu infectati cu noul coronavirus.

„Acum ca vorbesc despre asta imi dau seama ca ar fi putut sa fie ultima Zi a Mamei pe care as fi putut sa o petrec cu Kyle. Imi simt inima franta, la propriu”, a declarat Victoria, potrivit mirror.co.uk.

Vezi si: Mama a doi copii, internata la Terapie Intensiva din cauza COVID-19: „Nu va asumati niciun risc!” VIDEO | Demamici.ro

O mama, separata de fiul ei aflat pe moarte, din cauza coronavirusului. Kyle a fost diagnosticat cu DIPG in septembrie 2019

Pe 11 septembrie 2019, Victoria Morrison si-a lasat fiul de 8 ani la scoala „Andrew Lanes Primary School” din Cheshunt, Hertfordshire. Dupa cateva ore a primit un telefon de la cadrele didactice care au chemat-o de urgenta la scoala. „Avea un atac vascular cerebral. Partea dreapta a fetei ii amortise. Coltul ochiului si gura i se lasasera in jos”, a declarat mama lui Kyle.

Dupa mai multe investigatii, medicii au ajuns la concluzia ca baietelul de 8 ani avea o tumora pe creier, (DIPG) gliomul pontinei intrinseci difuze. Parintii au fost distrusi de diagnosticul care le condamna baietelul la moarte.

Doar 15% dintre copiii diagnosticati cu acest tip de tumora cerebrala ajung sa traiasca mai mult de 5 ani dupa diagnosticare. Cei mai multi dintre copii mor intre o luna si 4 luni dupa primirea diagnosticului crunt.

Au trecut 6 luni de la diagnosticarea lui Kyle, iar baietelul de 8 ani lupta in continuare cu boala. „In ianuarie am facut un RMN, iar doctorii spun ca tumora s-a mai micsorat. Nimeni nu-mi poate spune care este speranta lui de viata acum. Unii doctori spun ca 12 luni.”

Vezi si: Mama a doi copii, prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului. Vaccinul este unul experimental | Demamici.ro

Vezi si: Dr. Mihai Craiu, in plina pandemie de coronavirus: „Situatia este foarte serioasa. Va fi foarte rau in Romania!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni