Mama a doi copii, internata la Terapie Intensiva din cauza COVID-19: „Nu va asumati niciun risc!” VIDEO | Demamici.ro

Mama a doi copii, internata la Terapie Intensiva din cauza COVID-19. Tara Jane Langston, in varsta de 39 de ani, mama a doi copii, din Marea Britanie, a fost diagnosticata cu COVID-19. Femeia, internata in Spitalul Hilingdon din Londra, a facut un video de pe patul de spital cand se afla internata in sectia de Terapie Intensiva.

Imaginile cu Tara Jane Langston gafaind, conectata la un tub de respiratie, cu perfuzii in mainii si alte „tuburi” menite sa-i salveze viata, au devenit virale.

Tara Jane Langston a ajuns la spital din cauza unei infectii in piept. Medicii i-au prescris antibiotice si au lasat-o sa plece acasa. Starea sa s-a inrautatit, iar femeia a sunat din nou la 111.

De aceasta data, medicii au testat-o pentru noul coronavirus, iar rezultatul a iesit pozitiv. In decurs de cateva ore, starea sa de sanatate s-a degradat si mai mult, fiind nevoie de internare in Sectia de Terapie Intensiva.

Vezi si: Mama a doi copii, prima persoana din lume vaccinata impotriva coronavirusului. Vaccinul este unul experimental | Demamici.ro

Mama a doi copii, internata la Terapie Intensiva din cauza COVID-19. Mesaj trasnsmis de pe patul de spital

„Daca va ganditi sa va asumati vreun risc, uitati-va bine la mine. Sunt la Terapie Intensiva. Nu pot sa respir fara asta (n.r. – arata la nas). Au fost nevoiti sa imi bage asta in artera.

Am branula si inca una si un cateter. Acum sunt de 10 ori mai bine decat inainte, am si pierdut sirul zilelor. Daca fumati, renuntati la tigari pentru ca va spun: aveti nevoie de plamanii aia!

Va rog, nu va asumati niciun risc. Vorbesc serios. Daca va deveni foarte rau, veti ajunge aici. Multumesc pentru mesajele voastre. Corpul meu lupta cu virusul. Nu l-am vazut pe Richard si nici pe fete de vineri. Voi lupta in continuare. Inca o data: NU VA ASUMATI NICIUN RISC!”

Vezi si: O mama a inceput sa planga in supermarket pentru ca nu mai gasea scutece pentru copiii ei VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Dr. Mihai Craiu, in plina pandemie de coronavirus: „Situatia este foarte serioasa. Va fi foarte rau in Romania!” | Demamici.ro

Informare MAI de ultima ora

Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 14 pacienți, din care 3 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni