O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita! | Demamici.ro

O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita! Chiar dacă nu i-a reușit din primele dăți să facă o fetiță, mămica nu s-a lăsat și a perseverat.

Astfel că minunatul cuplu britanic format din Alexis (39 de ani) și David Brett (44 de ani) au fost martorii unei minuni. Și-au dorit enorm o fetiță și nu s-au lăsat până nu le-a ieșit.

După ce au devenit părinții a 10 băieței, Dumnezeu le-a dăruit și o fetiță. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în urmă cu 17 ani, când l-au adus pe lume pe Cambell.

O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita!

De atunci, au mai venit pe lume Harrison (16); Corey (14); Lachlan (11); Brodie (9) Brahn (8); Hunter (6); Mack (5); Blake (3); Rothagaidh (2) și Cameron, mult dorita lor fetiță.

Prin urmare, în ultimii 18 ani, Alexis a fost însărcinată nu mai puțin de 10 ani, cu 10 băieței și o fetiță.

”Suntem peste măsură de fericiți. Mă așteptam să aud că avem un alt băiat, dar când am aflat că este o fată, fața mea s-a luminat. Am fost șocată, dar și încântată. Acum este aici cu noi și sentimentul este fantastic”, a declarat mămica.

Cuplul este împreună din anul 1998 iar cei doi locuiesc într-o casă care are cinci dormitoare.

O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita!

Băieții împart toate camerele, iar cei doi speră că, până când fiica lor va avea nevoie de o cameră, câțiva dintre frații mai mari vor avea propriile lor case. Pentru moment, Cameron va avea un pătuț în camera părinților ei.

La 39 de ani, visul lui Alexis Brett, in varsta de 39 de ani, s-a indeplinit. Mama a 10 baieti, Alexis nu mai spera sa aduca pe lume o fetita, dar miracolul s-a intamplat. Cea de-a 11-a sarcina nu a fost planificata, insa a fost „cu noroc”.

„Ma asteptam sa aud ca este baiat. Cand am aflat ca voi avea o fetita, fata mi s-a luminat. Am fost socata, dar incantata. Acum, ca este cu noi, e un sentiment fantastic”, a declarat mamica, potrivit thesun.co.uk.

Alexis si David au promis ca au terminat de facut copii, cu atat mai mult cu cat, femeia a fost insarcinata ani buni din viata ei. „Nu voi mai avea alti copii. Am spus asta si data trecuta, dar acum chiar asa va fi. Imi iubesc familia exact asa cum e acum”, a adaugat Alexis.

Mama celor 11 copii a fost singura la parinti si a declarat ca nu si-a propus sa aiba o familie mare.

„Toti copiii sunt speciali pentru mine.

Daca am fi avut inca un baiat, al 11-lea, nu m-ar fi deranjat. Cameron nu a fost planificata, dar ma bucur ca o am. Am avut sarcini usoare, nu am de ce sa ma plang.

Mereu glumeam spunand ca am facut atat de multi baieti incat nu as mai sti cum sa ma comport cu o fetita, dar uite ca lucrurile s-au schimbat. Ne bucuram de toate lucrusoarele roz pe care le cumparam pentru prima data”, a mai spus mamica.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni