O fetita de 2 ani a murit electrocutata dupa ce a bagat incarcatorul de la telefon in gura | Demamici.ro

Copilul si mama sa Razia au calatorit catre Jahangirabad, India, pentru a petrece timp cu bunicii. Micuta s-a electrocutat si a murit dupa ce a bagat incarcatorul de la telefon in gura, in timp ce acesta era bagat in priza.

O fetita de 2 ani a murit electrocutata

Copilul se juca singur in casa din Jahangirabad in momentul in care s-a produs tragedia. Razia si-a luat fetita si a mers la bunici. Dupa ce a despachetat bagajele, femeia si-a lasat fetita sa se joace singura.

Mama si-a pus telefonul la incarcat, dupa care l-a deconectat de la cablu, insa a lasat incarcatorul in priza. Micuta s-a repezit la incarcator si a bagat mufa in gura, moment in care s-a electrocutat, scrie The Sun.

In ciuda faptului ca a fost chemata ambulanta, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe micuta care a fost declarata decedata.

Akhilesh Pradhan, reprezentant al politiei din Jahangirabad a declarat: „Nimeni nu a raportat incidentul. In cazul in care va fi raportat, se va desfasura o ancheta, conform legii”.

Deocamdata nu se stie cu exactitate ce varsta sau ce sex avea copilul. Unele ziare locale din India sustin ca ar fi vorba despre o fetita de 2 ani, pe nume Shehvar.

Un copil de 8 ani a murit electrocutat din cauza unui incarcator de telefon, in Romania

Un caz asemanator s-a petrecut si in Romania, in 2016. Un copil de 8 ani a murit electrocutat dupa ce a bagat un incarcator de telefon in priza. Tragedia s-a petrecut in localitatea constanteana Conacu.

Minorul a vrut sa bage incarcatorul in priza, insa acesta nu era izolat corespunzator. Din aceasta cauza, copilul s-a electrocutat. Medicii ajunsi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

Pentru evitarea tragediilor de acest fel, apelati la protectiile pentru prize, astfel incat copiii sa nu poata baga degetele sau alte obiecte in ele. De asemenea, scoateti imediat incarcatorul din priza dupa ce telefonul s-a incarcat.

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni