A luat cina cu prietenii, dupa care s-a sinucis. Si-a lasat fetita de cateva luni fara mama. Depresia postnatala i-a fost fatala | Demamici.ro

Fratele ei a postat o poza sfasietoare facuta cu doar cateva zile inainte ca femeia sa-si ia viata.

O femeie s-a sinucis dupa ce a nascut. Stephanie Housley, 34 de ani, se „lupta cu demonii” inainte de a-si lua viata aruncandu-se de pe un pod, in luna martie.

Fratele ei, Simon, a postat pe social media o poza facuta cu doar cateva ore ianinte ca sora lui sa moara, in care se vedea ca „isi traiesc viata la maximum”.

Intre timp, partenerul ei, James Walton, a declarat in instanta la North Staffordshire Coroner ca ei au fost fericiti in timpul relatiei de 18 luni si ca niciun membru din familia ei nu stia ca are ganduri sinucigase.

Ancheta a mai scos la lumina si faptul ca s-a bucurat de „o masa minunata” cu doar cateva ore inainte sa se arunce de pe pod. Stephanie a fost diagnosticata cu depresie postnatala cu trei luni inainte de tragicul deces, dupa ce fiica ei a inceput sa aiba colici, o situatie in care copilul plange pentru perioade indelungate fara un motiv anume.

Intr-o declaratie citita in urma cu cateva zile la ancheta, domnul Walton a spus ca partenera sa „dorea doar sa fie o mama normala”, dar s-au luptat mult pentru ca fiica lor a dezvoltat probleme de stomac.

„Am aflat ca vom avea un copil impreuna, ne-am mutat impreuna si eram foarte fericiti. Dupa nasterea fiicei noastre, Steph a inceput sa sufere de depresie postnatala. Fiica noastra avea probleme la stomac si intoleranta la lapte.

A fost o perioada dificila pentru amandoi, in special pentru ca ne trezeam din doua in doua ore, si nu stiam ce este in neregula. Steph a fost internata intr-o unitate pentru parinti si copii pentru a primi ajutor. A inceput totul sa devina mai usor, iar Steph si-a reluat munca ca ingrijitor la UK Care Management.

Iubea sa aiba grija de oameni, desi nu se bucura de programul prelungit. I-a limitat timpul pe care-l putea petrece cu fiica ei pentru ca muncea in ture de 12 ore de doua ori pe saptamana,” a spus partenerul ei, potrivit Daily Mail.

Ancheta a dezvaluit ca Stephanie a mai incercat sa se sinucida de doua ori, iar tatal ei s-a sinucis atunci cand ea era doar un copil.

Partenerul ei a spus ca ultima oara cand a vazut-o pe Stephanie in viata a fost la ora 07:00 dimineata pe 11 martie, când i-a pregatit o ceasca de ceai.

Mai tarziu, la pranz, aceasta impreuna cu cateva rude au baut trei sticle de vin intr-un pub, in Meir Park. Dupa aceea au fost la un magazin Tesco, din apropiere, inainte ca una dintre rude sa ii ia fetita acasa, iar Stephanie sa plece singura si sa sara de pe pod.

Ancheta a dezvaluit ca Stephanie a murit inainte ca politia sa ajunga la locul incidentului, iar familia sa nu a observat semne ingrijoratoare.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni