Mămici și tătici celebri

Motivul pentru care Cătălin Bordea și Livia, soția lui, nu au avut copii până acum: „Ne gândeam la un moment dat să înfiem” | Demamici.ro

Motivul pentru care Cătălin Bordea și Livia, soția lui, nu au avut copii până acum. Cătălin Bordea și Livia, soția lui, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani. Conexiune dintre ei a fost puternică încă de la început și iată că dragostea lor a făcut față cu brio probei timpului.

Deși se iubesc la fel ca în prima zi, Cătălin Bordea și Livia nu au îndrăznit până acum să facă și următorul pas, și anume, să conceapă un copil. Invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, Bordea a vorbit cu sinceritate despre acest aspect din viața lui și despre motivul pentru care nu a devenit tată până acum.

Motivul pentru care Cătălin Bordea și Livia, soția lui, nu au avut copii până acum

Din declarațiile comediantului, atât el cât și soția lui nu și-au dorit până acum să devină părinți și a vorbit într-un mod asumat despre faptul că nu oricine este făcut să fie părinte.

„Dragostea e atunci când nu mai contezi tu, când cântează mai mult celălalt, asta înseamnă dragostea, adică mă pun pe mine pe locul doi. Un părinte înțelege, dintre toți oamenii de pe planetă, ce înseamnă dragostea”, a mărturisit actorul.

Vârsta este un alt factor care începe să-l pună pe Cătălin Bordea pe gânduri și să-l descurajeze în ceea ce privește conceperea unui copil. Totuși, cei doi soți nu au scos definitiv din calcul ideea de a deveni părinți, însă au înclinat mai degrabă către opțiunea de adopție.

„Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, a spus concurentul de la „America Express”, care în prezent are 38 de ani.

Cătălin Bordea și Livia s-au cunoscut în 2012 la un spectacol: „Mi-a schimbat viața, lumea, tot”

Pentru Cătălin Bordea și Livia viața s-a schimbat atunci când au intrat unul în viața celuilalt. Conexiunea dintre ei a fost instantă, iar relația lor a evoluat imediat. Astăzi, nu se pot imagina unul departe de celălalt. În trecut, Livia i-a făcut soțului ei una dintre cele mai frumoase declarații de dragoste, ocazie cu care a și povestit cum au decurs primii pași din relația lor.

18 Mai 2012. Am mai vorbit ocazional… dar niciodată față în față. Eu îl știam. El mă știa. Eu l-am intuit. El mă cunoștea deja. Luptam cu depresia încă. De fapt o ignoram, crezând că astfel o să plece. Ziua eram veselă, noaptea plângeam. Mâncam cireșe și îmi cumpăram în fiecare săptămână bujori. Stăteam într-o garsoniera în Militari. La etajul 8. Palatul copiilor, eu și Gabita. Gala Premiilor Stand-Up (…)

El vorbise de niște locuri, pentru că bilete nu mai erau. Locurile erau fix pe scenă. După, mi-a dat mesaj că mă așteaptă la Godot. Conversații diverse. Momentul când a trebuit să plec mi-a schimbat viața. Un culoar mic, iar noi ne luam la revedere. Stând față în față, acolo, îmi luam rămas bun de la singurul om căruia n-aș fi vrut să îi zic decât că nu am unde să plec. Nu am de ce să plec. Și nu vreau… (…)

Am plecat atunci. Dar ne-am văzut a doua zi. Și a treia. Și a patra. Îmi cumpăram ceva nou de fiecare dată când trebuia să ne vedem. Ca să îl impresionez. Și cinci ani mai târziu. Și nu vreau nici acum să îmi iau rămas bun de la el. Mi-a schimbat viața, lumea, tot. Mi-a adus mai multă veselie decât credeam posibilă. Am făcut împreună lucruri pe care nici nu le visam. Zilele mele trec ușor de când mă iubește el. Încă mănânc cireșe, dar îmi cumpără el bujori. Râde de mine, iar eu mă prefac puternică. El mă crede. Au trecut 5 (CINCI!) ani. Nu mai sunt fata de atunci. Sunt versiunea mea mai bună. Datorită ție. Te iubesc de nu mai pot!”, declara Livia în urmă cu ceva timp.

Vezi și: Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Jean Gavril, în postura de soț și tată. Concurentul de la „America Express” are o fetiță de un anișor: „Tot ce îmi doresc pentru ea este să fie sănătoasă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni