Mămici și tătici celebri

David Măruță a împlinit 12 ani! Ce urări frumoase i-au făcut Andra și Cătălin Măruță: „Să te simți mereu iubit și apreciat!” | Demamici.ro

David Măruță a împlinit 12 ani. 16 martie este o zi plină de însemnătate și bucurie în familia Măruță. David își sărbătorește ziua de naștere, iar părinții i-au transmis urări emoționante și public, prin intermediul conturilor de socializare.

David Măruță a împlinit 12 ani! Ce urări frumoase i-au făcut Andra și Cătălin Măruță

„La mulți ani, David! Să te simți mereu iubit și apreciat de cei dragi, să ai parte de multă înțelepciune și să fii mereu înconjurat de oameni minunați care îți oferă inspirație și susținere.❤️”, a scris Andra Măruță pe contul său de Instagram.

„La mulți ani, dragul meu David! Să ai parte de un an plin de aventuri, prieteni noi și experiențe minunate care să îți umple inima de bucurie și entuziasm!”, a scris și Cătălin Măruță pe contul său de social media.

Mesajele de la mulți ani au început să curgă cu sutele, iar energia bună a ajuns cu siguranță la David. Fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță se apropie cu pași repezi de perioada adolescenței.

„David se transformă, se apropie de vârsta adolescenţei şi mă bucur să văd că este înţelept, că nu exagerează, că este un copil echilibrat. Mă surprinde cu generozitatea lui, cu capacitatea de a-i înţelege pe ceilalţi, de a empatiza. Sunt semne de maturitate pe care nu le vezi des la copiii de vârsta lui.”, declara Andra, într-un interviu acordat în 2022.

16 martie 2011, ziua în care Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată

David a cântărit la naştere 3760 g şi 54 de centimetri și a venit pe lume la 10:33, în ziua de 16 martie 2011, într-o maternitate privată din București.

Primele declarații ale Andrei după ce l-a născut pe David, în martie 2011: „Toată sarcina a fost pentru noi un prilej de bucurie continuă. Am trăit clipe deosebite în fiecare dimineaţă când mă trezeam şi stiam că îl am pe David în burtică (…) Însă, cea mai mare bucurie e atunci când îţi vezi copilul şi îl poţi lua în braţe, pentru prima dată. E un moment unic pe care nu cred că îl voi uita niciodată. Am avut lângă mine şi o echipă de medici „de suflet” pe care i-am simţit lângă mine şi copilul meu. Le mulţumesc enorm.”

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele pe 10 august 2008, moment în care a avut loc cununia civilă. După două săptămâni a avut loc și cununia religioasă. Cei doi s-au cunoscut în 2005, când Cătălin Măruță prezenta o emisiune la TVR, iar Andra avea doar 19 ani. Artista a mărturisit că între ei nu a fost dragoste la prima vedere, cel puțin nu din partea ei.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra într-un interviu, în urmă cu câțiva ani.

Vezi și: Ce mare a crescut David! În urmă cu zece ani, Andra și Cătălin Măruță deveneau pentru prima dată părinți | Demamici.ro

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță, lecție de educație financiară în familie după ce copiii au început să câștige primii lor bani | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni