Mămici și tătici celebri

Miruna Bontea are 20 de ani și e studentă la o facultate din Barcelona. Ce carieră inedită vrea să urmeze fiica lui chef Sorin Bontea | Demamici.ro

Miruna Bontea are 20 de ani și e studentă la o facultate din Barcelona. Ce carieră inedită vrea să urmeze fiica lui chef Sorin Bontea? Miruna Bontea, fiica lui Sorin Bontea, a împlinit vârsta de 20 de ani și își face părinții mândri în fiecare zi.

Fiica juratului chef de la Antena 1 a ales o carieră complet diferită de cea a tatălui ei celebru, departe nu doar de lumina reflectoarelor, dar momentan și de locurile natale. Miruna este studentă la o facultate de design din Barcelona și și-a dorit mult să studieze acest domeniu în străinătate.

Inițial, ea a aplicat la aceeași facultate în două orașe din două țări diferite – Milano și Barcelona, însă în cele din urmă a ales ultima variantă.

Miruna Bontea are 20 de ani și e studentă la o facultate din Barcelona. Tânăra și-a surprins tatăl cu un desert la „Chefi la cuțite”

Fiica celebrului chef nu își dorește să-și urmeze tatăl profesional, însă așchia nu poate sări prea departe de trunchi. Miruna face o treabă destul de bună în bucătărie, drept dovadă, tânăra a avut și o apariție la emisiunea la care tatăl ei este jurat și l-a surprins pe acesta cu un desert apetisant.

„M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân”, spunea atunci juratul de la Chefi la cuțite, de la Antena 1.

„Imi place să gătesc. Tata m-a învățat mereu că bucătăria e o artă și sunt foarte bucuroasă că i-am moștenit talentul. (…) Tata m-a învățat să fac lava cake și am facut de mai multe ori rețeta, acasă, împreună. Tata m-a învățat să gătesc de când eram mică. Cel mai mult îmi place să fac deserturi, chiar dacă e mai greu să gătești un desert decât un fel principal”, declara Miruna în urmă cu 3 ani.

Totuși, ea a decis să studieze un alt domeniu și a avut parte de toată susținerea părinților ei, în acest sens.

„Ea a aplicat la două facultăți, Milano și Barcelona, este aceeași facultate. Ea a vrut Barcelona, vorbește spaniolă că face din clasa 1 și la liceu a făcut spaniolă. Mi-a zis că îi place mai mult Barcelona și am zis ok. Să facă ceea ce îi place. Face niște desene drăguțe.”, a declarat chef Sorin Bontea în cadrul unui podcast.

Sorin Bontea și soția lui au împreună 2 copii

Sorina Bontea și soția lui formează un cuplu de mai bine de 30 de ani, sunt căsătoriți de 28 de ani și și-au clădit în acești ani o frumoasă familie.
Cei doi au doi copii – Miruna, în vârstă de 20 de ani și Iulian, în vârstă de 27 de ani.

Cu toate că se află de ani buni în fața reflectoarelor, Sorin Bontea nu și-a expus prea mult viața privată.

„Pentru noi, o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație”, declara chef Sorin Bontea într-un interviu în 2021.

Vezi și: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână