Știri

Un băiețel de un an din Vrancea a murit după ce s-a jucat un încărcător de telefon | Demamici.ro

Familia unui băiețel din Nistorești, județul Vrancea, trece prin cea mai grea încercare, după ce micuțul lor a murit în timp ce se juca cu un banal obiect din casă. Băiețelul în vârstă de un an s-a stins după ce s-a jucat cu cablul de la încărcătorul unui telefon mobil.

Lăsat nesupravegheat, micuțul s-ar fi strangulat singur, în mod accidental, în timp ce se juca cu cablul încărcătorului.

Trupul neînsuflețit al copilului prezenta o traumă la nivelul gâtului şi o echimoză frontală, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Un băiețel de un an din Vrancea a murit după ce s-a jucat un încărcător de telefon. Mama copilului a sunat la 112

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însoțiți de echipajul unei ambulanțe, după ce mama copilului a inițiat un apel către numărul de Urgențe.

„Este vorba de un copil de un an, adus de părinţi la medicul de familie din localitate şi împreună s-au deplasat către staţia de ambulanţă de la Năruja.

Copilul, aflat în stop cardiac respirator, a fost preluat pe traseu de o ambulanţă cu asistent medical, care a început manevrele de resuscitare. Între timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă cu medic.

Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de o oră şi 30 de minute, dar, din păcate, fără răspuns”, a transmis Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vreancea.

Cazul se află acum în cercetarea poliției. Aceștia au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, iar în urma necropsiei se va stabili și cauza exactă a decesului.

„În această seară, la ora 18,25, prin apel SNUAU 112, un echipaj SAJ Vrancea a sesizat faptul că au preluat din localitatea Nistoreşti un copil în vârstă de aproximativ un an, care fusese găsit în stare de inconştienţă de către o rudă. Din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acestuia”, au precizat reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, potrivit digi24.ro.

FOTO SIMBOL

Vezi și: Bebelus electrocutat dupa ce a bagat incarcatorul de la telefon in gura! Fetita de 6 luni a suferit arsuri grave pe fata si maini | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni