Mămici și tătici celebri

Mihai Morar și-a serbat gemenele Mara și Cezara: „14 ani de când minunile există. 14 ani de când sunt tată” | Demamici.ro

Mihai Morar și-a serbat gemenele Mara și Cezara: „14 ani de când minunile există. 14 ani de când sunt tată”. Mihai Morar și soția lui au dublu motiv de sărbătoare în familie, la final de octombrie. Prezentatorul de radio și-a sărbătorit cele două fetițe, Mara și Cezara, care se apropie cu pași rapizi de vârsta adolescenței.

Gemenele au aniversat împlinirea vârstei de 14 ani și toată familia a fost alături de ele.

„14 ANI DE CÂND MINUNILE EXISTĂ. 14 ANI de când sunt tată. La mulți ani, Mara! La mulți ani, Cezara! Vă mulțumesc. Vă iubesc. #familiaMorar”, a transmis prezentatorul de radio pe pagina lui de Facebook.

Mesajul a venit însoțit și de clip video emoționant, de la aniversarea gemenelor sale.

Mihai Morar și-a serbat gemenele Mara și Cezara: „14 ani de când minunile există. 14 ani de când sunt tată”

Mara și Cezara aproape și-au ajuns mama în înălțime și nu mai arată deloc ca fetițele de altădată. Cele două surori se îmbracă acum diferit una față de cealaltă, semn că se apropie deja de vârsta adolescenței unde dorința de individualitate își spune cuvântul.

Mihai Morar și soția lui, Gabriela Morar, au pregătit nu unul, ci două torturi, pentru fetele lor, dar și un moment surpriză pentru ele, alături de ceilalți membri ai familiei.

Mihai Morar și Gabriela Morar sunt căsătoriți din 2006 și au împreună 3 fete: gemenele Mara și Cezara și mezina Roua

„Eram într-o vară mai complicată a vieții mele, avusese și tata niște probleme de sănătate, unele care reveneau după niște ani în care a fost destul de stresat la muncă, dezamăgit de muncă, de oameni. El a fost modelul meu de corectitudine și de bărbat. Mă uit la el la 70 de ani și e superb, mi-aș dori să ajung ca el. Tata avusese atunci probleme, fiind coleg la radio cu Gabriela ea a simțit cumva că nu sunt bine. Pe vremea aia stăteam în chirie în București, și ea mi-a zis atunci să merg la mare, era un concediu plătit de la radio. Atunci am zis nu și nu știu de ce am zis nu. Cred că din timiditate.

Apoi a trecut vacanța, am ales să merg acasă, la ai mei. Când m-am întors am vrut să o invit, să nu se fi supărat. Am invitat-o în oraș și m-a refuzat, la fel și a doua oară. Și a trebuit să găsesc altceva. Atunci găsisem un concert de vioară la Palatul Regal și i-am zis că am luat două bilete. A zis da și de atunci am rămas împreună. Și după două luni am cerut-o de soție, eu care nu îmi pusesem problema căsătoriei niciodată în viața mea. (…)

Traseul meu profesional era ok, dar eu nu eram echilibrat pe plan personal până să o cunosc pe Gabriela, până să avem o relație. Acolo s-au echilibrat lucrurile. Apoi au apărut gemenele. Cezara și Mara s-au născut la o lună după ce am lansat Radio Zu. Aia a fost cea mai grea vară din viața mea. Au venit pe lume la doi ani de când ne-am căsătorit.”, a mărturisit prezentatorul în podcastul lui Măruță.

Vezi și: Mihai Morar, scrisoare emotionanta pentru gemenele sale: „Copiii sunt umerii nostri, nu povara de pe ei!”| Demamici.ro

Vezi și: Mihai Morar, tata pentru a treia oara. Ce nume special a ales pentru fetita lui | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni