Mirela Boureanu Vaida a explicat de ce a ales sa nasca natural: „Initial picasem si eu in acest trend al cezarienelor!”| Demamici.ro

Mirela Boureanu Vaida l-a adus pe lume pe Tudor Stefan pe data de 10.04.2019. Baietelul este cel de-al treilea copil al prezentatoarei si a venit pe lume pe cale naturala dupa un travaliu scurt, de doar o ora jumatate.

Toti cei 3 copii au fost nascuti natural, iar Vaida a explicat de ce a ales nasterea vaginala in zilele in care tot mai multe femei opteaza pentru cezariana.

„Inițial picasem și eu în acest trend al cezarienelor’, pentru că toata lumea te sfătuiește să faci cezariană din varii motive. Însă eu vin dintr-o familie în care lucrurile sunt extrem de întoarse spre natură.

Mama, bunica, rudele mele îmi povesteau despre cum au născut copiii, despre cum s-au întors la serviciu sau la munca câmpului în aceeași zi, despre cum munceau până în ultima zi de sarcină.

Vin dintr-o familie robustă din punctul acesta de vedere ca și mentalitate, ca și concepție, dar și ca stare fizică. Suntem niște oameni sănătoși, crescuți românește, iar mama întotdeauna mi-a spus că o femeie e concepută să poată naște natural copiii, pentru că de asta îi naște femeia și nu îi naște altcineva… Așa am ales nașterea naturală… „, a declarat Mirela Boureanu Vaida pentru avantaje.ro.

Prezentatoarea TV a mai marturisit ca a optat pentru nasterea naturala, cu toate ca medicii nu i-au recomandat-o din cauza unei interventii pe care o suferise pentru indepartarea unui fibrom.

Cu incredere in Dumnezeu, dar si in doamna doctor Cezara Bucur, Mirela Vaida a ales sa-si aduca pe lume copiii prin calea lasata de divinitate. Mai mult decat atat, sfatul prezentatoarei TV pentru toate viitoarele mame este sa incerce sa nasca natural si sa aiba incredere ca pot sa faca asta.

„Durerile de la o nastere naturala nu sunt deloc atat de mari”, mai declara Vaida. Prezentatoarea incurajeaza de asemenea si alaptarea.

La scurt timp dupa cea de-a treia nastere, Mirela Vaida le-a dat vestea prietenilor de pe conturile de socializare. Mai mult decat atat, prezentatoarea era vesele, energica si umbla prin salon, cu chef de „petrecere”.

Mirela Boureanu Vaida si sotul sau, Alexandru, au o relatie model. Cei doi sunt parintii a trei copii minunati, apropiati ca varsta: Carla, Vladimir si Tudor Stefan.

Share

Articole recente

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

23 de ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni