Mămici și tătici celebri

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară. Imagine emoționantă cu micuța Aurelia | Demamici.ro

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit tată pentru a treia oară. Zuckerberg a împărtășit minunata veste printr-o postare emoționantă, însoțită de două fotografii superbe, pe pagina sa de Facebook.

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare”, a scris Mark Zuckerberg, alături de două fotografii: una cu el și cu fiica sa și alta cu soţia sa, Priscilla Chan, care strânge la piept bebelușul.

Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit în 2012 şi mai au două fiice, pe August, în vârstă de cinci ani şi pe Maxima „Max” în vârstă de șapte ani.

Mark Zuckerberg este antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american, fiind cunoscut drept co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare. A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Mark Zuckerberg, un tătic iubitor și implicat

În urmă cu ceva vreme, atunci când cea de-a doua sa fiică era doar un bebeluș, Mark Zuckerberg a inventat un dispozitiv care să îmbunătățească somnul soției. O cutie cu o lumină difuză dedesubt (care se aprinde doar o oră din 24), ajutat-o pe Priscilla să aibă parte de nopți mai liniștite și de mai mult somn.

„Să fii mamă e greu și de când avem copiii, Priscilla a început să aibă probleme cu somnul. Se trezea de mai multe ori pe noapte și se uita la telefon pentru a vedea cât e ceasul și cam când ar trebui să se trezească copiii. Știind cât era ceasul și cât mai avea de dormit, nu reușea să adoarmă la loc.

Așa că am construit pentru ea „cutia somnului” (Sleep box). Stă pe noptiera ei și între orele 06:00 – 07:00 luminează. Lumina nu este puternică astfel încât să o trezească, dar este suficient de vizibilă astfel încât să știe că este timpul că unul dintre noi să meargă la copii. Din moment ce nu-i arată ora, Priscilla se poate pune din nou la somn, fără să-și facă griji”, spunea Mark Zuckerberg în urmă cu ceva vreme.

Vezi și: Mark Zuckerberg a inventat cutia somnului pentru a-si ajuta sotia sa doarma. „Sa fii mama e greu!”| Demamici.ro

Vezi și: Oana Sîrbu, o mamă dedicată. Alex are înclinații artistice: „Băiețelul meu e cel mai scump dar pe care mi l-am dorit și pe care viața mi l-a făcut!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână