Marina Cârnaț, mamă pentru a 8-a oară: „Eu am ales această cale. Aceasta e viața mea!” | Demamici.ro

Marina Cârnaț, mamă pentru a 8-a oară: „Eu am ales această cale. Aceasta e viața mea!” Marina Cârnaț este o mămică eroină care a inspirat alte femei le-a sprijinit în drumul maternității.

Cu exemple din viața sa postate pe Instagram, acolo unde o urmăresc aproape 100.000 de persoane, moldoveanca a reușit să devină extrem de îndrăgită în rândul mămicilor din Republica Moldova. „Mom of 7” (n.r. – mamă de 7) se prezenta Marina Cârnaț pe contul său de socializare. Se pare însă că mămica va trebui să schimbe cifra, căci de curând a anunțat că este însărcinată pentru a 8-a oară.

Vestea a fost dată printr-un video emoționant în care Marina l-a prezentat pe soțul său și pe cei șapte copii. La finalul video-ului, frumoasa moldoveancă a anunțat că familia lor se va întregi cu încă un membru.

Mamă pentru a 8-a oară: „Eu am ales această cale. Aceasta e viața mea!”

„El e Teodor, prietenul meu cel mai bun, dragostea mea, jumătatea mea. De fapt e cea mai frumoasă persoană pe care am întâlnit-o în viața mea. Iar toți ei sunt rodul dragostei noastre (n.r. – își prezintă copiii). Și precum îi cunoașteți, sunt mulți și deosebiți, frumoși și buni.

Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic. Aceasta e viața mea, oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, pentru care trăiesc și cu care râd. Eu nu mă mai prezint. Voi deja mă cunoașteți, dar ceea ce încă nu știți este că mai crește o inimioară în mine. Vă iubesc!”

Marina Cârnaț a ascuns sarcina și a făcut publică vestea cea mare abia după ce a trecut de primul trimestru de sarcină. Riscurile în primele 12-14 săptămâni sunt bine știute, iar Marina a vrut să fie sigură că totul decurge așa cum trebuie înainte de a spune tuturor că așteaptă cea de-a 8-a minune din viața lor.

Marina Cârnaț: „De ce am ascuns până acum sarcina? Poate pentru că am trecut de multe ori prin asta… poate pentru că îmi place ca oamenii din jur (inclusiv rudele cele mai apropiate) să observe sarcina vizual… Totuși, cea mai vulnerabilă și nesigură perioadă este până la 12-14 săptămâni și e bine să fii foarte vigilentă (și vigilent – pentru soț). Totuși, fiecare decide pentru sine când e momentul că ar dori și alții să afle… ”

Marina Cârnaț: „Vreau să combat ideea că a avea mai mult de 2 copii și să trăiești confortabil, ar fi de domeniul luxului!”

„Cel mai scump din tot e locuința: noi trăim în casa noastră, dar dacă planifici să ai mai mulți copii, eu consider că și într-un apartament cu 3-4 odăi, dacă acestea sunt mari, e posibil de amenajat spațiul spre binele tuturor.

Vreau să combat ideea că a avea mai mult de 2 copii și să trăiești confortabil, ar fi de domeniul luxului. Copiii noști au mers doar la o grădiniță publică de lângă casă, la fel și cu școala.

Pentru copii, activitățile extrașcolare pe care le alegem sunt tot cele publice, unde taxele sunt foarte accesibile (ai noștri fac muzică, judo, înot, tenis). Vacanțele le alegem doar după buget.

Călătorim cu mașina, avem un minivan cu 9 locuri. Nu consider că e necesar să economisim tot anul doar ca să ajungem într-o destinație cu avionul și să stăm la un hotel de 5 stele. Prioritar e să petrecem timpul împreună, nu locul”.

Vezi si: Moldoveanca Marina, mamă cu 7 suflete: „Nu ai nevoie de lux să crești mulți copii!” | Demamici.ro

Vezi si: O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita! | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână